:: |
Autor |
Poruka |
buntownik Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 129
|
|
Narode nacuo sam da uskoro treba da izadje na trziste nova generacija racunara. Znal neko nesto o tome???
|
|
|
|
|
|
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
bice toga cuo sam i ja,cito sam negdje,da su testirali processor baziran na ljudskoj celiji ,jer ona ima jako visoku frekfenciju,al imaju poteskoca s tim,ono i da su probavali s nekim drugim biljakama,i celijama iz njih,a ima jos nekih materijala koji su u planu za pravljenje novih procesora!
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
radovan haki Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 47
|
|
|
|
|
|
|
|
buntownik je napisao/la sledeće: | Narode nacuo sam da uskoro treba da izadje na trziste nova generacija racunara. Znal neko nesto o tome??? |
na koju si mislio i sta tacnije?
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
|
|
|
|
dreams Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 27 Jun 2005 Poruke: 352 Mesto: Paviljoni!
|
|
Dobro si cuo ali ta nova generacija racunara je ustvari 64-bitni Windows - Longhorn u kombinaciji sa 64-bitnim Intelovim procesorom, e sad kad ce se pojaviti nemam pojam trenutno je izasao samo u Americi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zadnji kvartal 2006 ako mislite na longhorn za podrucje Evrope to je vec odavno najavljeno!
|
Ja sam,sto nisam!
|
|
|
|
dexxxi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Apr 2004 Poruke: 12
|
|
Pentium 4 procesori su vrhunac koji je postignum sa ovom arhitekturom, nova generacija mora da nosi sasvim drugu arhitekturu procesora a samim tim i svega ostalog tj. sasvim drugi sistem racunara i komponenata.64-bitni procesori su samo prelazna faza do te nove generacije procesora.A sta ce biti nova generacija videcemo,da li sa ljudskim celijama ili necim drugim.
|
|
|
|
|
|
buntownik Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 129
|
|
|
|
|
|
|
|
da druze,ja sam to odavno cuo jos 2002 ljeto,najave za takvo pravljenje procesorskih jediniica od celija zivig organizama,i racunanja preko dna,dna-compueri,ziva istiina,dobar link,bio-computeri kao,al dok to zazivi,ehe bice vreemena!
|
Ja sam,sto nisam!
|
|
|
|
Sale_VD Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Mar 2005 Poruke: 335
|
|
Ja sam cuo nesto o tome ali sam siguran da to nece skoro kod nas doci!
|
|
|
|
|
|
fila007 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Dec 2005 Poruke: 25 Mesto: Našice
|
|
Sale_VD je napisao/la sledeće: | Ja sam cuo nesto o tome ali sam siguran da to nece skoro kod nas doci! | Nemoj biti toliko siguran, imamo strica u americi, kad sam mu pokazao sto se desava tu kod nas, kaze da sto se tice informatike smo u nekim stvarima daleko ispred njih
|
|
|
|
|
|
zmaster1911 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 436 Mesto: Cape Town
|
|
fila007 je napisao/la sledeće: | Sale_VD je napisao/la sledeće: | Ja sam cuo nesto o tome ali sam siguran da to nece skoro kod nas doci! | Nemoj biti toliko siguran, imamo strica u americi, kad sam mu pokazao sto se desava tu kod nas, kaze da sto se tice informatike smo u nekim stvarima daleko ispred njih |
Da li to znaci da ti je stric neinformisan? :lol:
|
_________________ [img]http://img276.imageshack.us/img276/690/zm504yb.gif[/img] |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|