www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Trojica Srba na listi najbogatijih
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
SrebrnaTresnjica011
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 41

Datum registracije: 14 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 01, 2004 6:57 pm    Naslov poruke: Trojica Srba na listi najbogatijih Na vrh strane Na dno strane

Prestižni poljski nedeljnik "Vprost" još jednom je potvrdio - srpski biznismeni su među najbogatijim ljudima u Evropi. Na listi 50 najbogatijih ljudi u istočnoj i srednjoj Evropi, koju poljski magazin tradicionalno objavljuje krajem godine, pored 29 Rusa, petoro Ukrajinaca i Rumuna, i po dvoje Čeha i Bugara, našlo se i troje Srba, i to na zavidnim mestima. Milan Panić je najbolje plasiran, na 21. mestu, sa neverovatnih milijardu dolara imovine. Sedam mesta dalje je Bogoljub Karić, sa bogatstvom koje se procenjuje na 850 miliona dolara, a 44. mesto zauzeo je Miroslav Mišković, koji je težak 600 miliona dolara. Urednik lista "Vprost" Jan Pinski, koji je radio listu, kaže da je bogatstvo Srba bilo najveće iznenađenje tokom rada na listi.

"Iz bivše Jugoslavije na spisku nema nikoga, a samo iz Srbije je troje ljudi. Nema nikoga iz Hrvatske, Slovenije, baltičkih republika, Mađarske... I pored svega, mislim da je to pozitivno za Srbiju, jer bogati ljude privlače strani kapital", kaže Pinski.
Istraživanje je trajalo godinu dana i za to vreme prikupljena je ogromna količina informacija. Reporteri su putovali celim regionom, razgovarali sa stručnjacima i došli do konačne liste. "Marljivo smo radili da odvojimo glasine od činjenica i uvereni smo da je lista tačna. Mislimo da je mnogo preciznija od liste bogataša koju radi magazin "Forbs", smatra poljski urednik.

U "Vprostu" pripremaju listu od sto najbogatijih ljudi i najavljuju novo iznenađenje - dvojicu srpskih bogataša od kojih je jedan poznat, dok je drugi nepoznat široj javnosti.

Na ovogodišnjoj listi, u odnosu na prošlogodišnju, primećuju se velike promene. Prošlogodišnji pobednik Mihail Hodorkovski ove godine pao je na osmo mesto. Njegovo bogatstvo se za godinu dana smanjilo za 5,2 milijarde dolara. Zbog svađe sa Kremljem, njemu je sada ostalo "samo" 3,1 milijarda dolara.

Prvi na ovogodišnjoj listi jeste njegov večiti rival Roman Ambramovič, čiji je imetak 11,5 milijardi dolara. On kontroliše kompaniju "Sibnet", kao i kompletnu proizvodnju ruskog aluminijuma.

Ukupna imovina 50 bogataša sa liste vredi 86,51 milijardu dolara, što je za 13,41 milijardu više nego u 2003. godini.

komshinica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

Datum registracije: 18 Avg 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 12, 2004 1:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A sta kazu, jesu li ovi iz Srbije ozenjeni? :angel12:

Lemi
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 46

Datum registracije: 15 Avg 2004
Mesto: Somewhere in the state of Srem - Vojvodina

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 12, 2004 2:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Smile ko bi rekao da u Srbiji ima toliko para hehe.

Mislim da Karic ima mnogo vise para nego sto se pise tu ali ko zna.

KLIKNI OVDE :firestarter:

Jana-018
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Sep 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 26, 2004 10:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E da mi je znati sta rade oni sa tim tolikim parama Rolling Eyes

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 26, 2004 10:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Trose i uzivaju Jano Smile

Jana-018
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 26, 2004 1:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma nasta trose bwe tolke pare... Rolling Eyes
Kad bi bar pomogli sirotinju Mr. Green

hogar sa medaka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 73

Datum registracije: 18 Avg 2002
Mesto: beogradski pašaluk

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 27, 2004 1:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da su pomagali sirotinju, Jano, ne bi bili toliko bogati... Wink

CrazySerb17
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 29 Jun 2004
Mesto: Minhen/Kozarska Dubica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 27, 2004 1:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A gde je Milan Jankovic Zepter???

Jana-018
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 27, 2004 9:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jeste Oldi.. Rolling Eyes
Zalosno sto neki ljudi koji takoreci spavaju na parama a neki nemaju ni za hleb

Charmed
Malo ~ mače ~
Malo ~ mače ~

Datum registracije: 03 Avg 2004
Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 27, 2004 2:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zalosno je,ali sta ces,mi koji nemamo pomazemo koliko je to moguce,a oni sto imaju nece.....

z-sveti-jovo-88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 20 Feb 2005
Mesto: forced emigration

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 01, 2005 11:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

wow, nisam se nado da ima tako uspesne ljude

miki10
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Apr 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 02, 2005 6:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da su bogati jer su sposobni i misle na sutra za razliku od Jane koja se u zivotu samo zali!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Trojica Srba na listi najbogatijih Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon