:: |
Autor |
Poruka |
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
Da li je neko upisao prosle godine filolski fakultet u Beogradu ili Kragujevcu, i kakav je prijemni bio? Cula sam da je srpski bio tezi od engleskog...
Pisite ljudi svaka informacija je korisna ja ga upisujem ove godine
|
|
|
Sweet Honey ~~Docendo Discimus~~
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Nov 2006 Poruke: 14301 Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****
|
|
ako si pametna, neces to sebi uraditi, veruj mi
|
_________________ Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea... |
|
|
|
|
|
|
|
A sto? Je l' moguce da je toliko tezak? Svi to pricaju
|
|
|
Sweet Honey ~~Docendo Discimus~~
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Nov 2006 Poruke: 14301 Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****
|
|
pa ja sam sad 4. god, i moram reci da nije bilo lako...mada, ako si stvarno vredna i radna i ucis dosta, neces imati problema
|
_________________ Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea... |
|
|
|
|
Jacky@ Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Jul 2012 Poruke: 4
|
|
Nije tesko zavrsiti, tesko je posle za posao...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gotovo upisala sam se vec
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|