:: |
Autor |
Poruka |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
E Veco, drugarice, mamo....
Vreme je bilo da predjes preko 5000!!!
Svaka ti cast na postignutem i nadam se da ces dalje da se druzis sa nama i da ostanes tako vredna kao i do sada...
Meni je izuzetno drago da se druzim s tobom, jer uvek si za salu a i mogu ozbiljno i u poverenje da porazgovaram s tobom i jako te gotivim i jos draze mi je da si sad toliko srecna!
Puno te ljubim i pozdravljam....
|
|
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
i sta da dodam na sve ovo sem da te puno volim....
budi i ostani ono sto jesi...cestitkice od ja
|
|
|
LAV_62 strašan lav
|
Datum registracije: 18 Nov 2004 Poruke: 3044
|
|
Ponekada je tesko reci sta bi sve nekome pozeleo...jednostavno mnogo toga ali kako sve to reci a da ne bude malo a hteo bi toliko puno.
c e s t i t a m t i d r a g a m o j a
sa tobom je svaki trenutak kao najlepsi san....
ono sto bih hteo da ti kazem recima se nemoze....
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
i od mene jedna cestitka onako iz dubine duse....Danas si mi dokazala jos jednom da si zaista onakva kakvom sam te i zamisljala....brizna, srdacna, pristupacna i iznad svega veliki drug i hvala ti na tome..Ova je cestitka taman dosla kao 1 na 10, da ti se ujedno i zahvalim sto si takva kakva jesi....neka broj ne bude vazan..neka je vazno ono sto je u nama..ipak sretnih ti 5000 postova i budi nam i dalje ono sto jesi..ljubac veliki od mene
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
Pinkic je jako lepo rekla, cifra nije vazna, vazno je da si ti sa nama i da je nama drago sto te imamo kao prijatelja i druga.
Naravno da i cifra govori koliko je tebi lepo da se druzis sa nama a ujedno i govori koliko si doprinela ovom malenom kutku u ovoj dzungli interneta.
Veco, VOLIMO TE !!!
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
|
|
|
|
|
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
Mila moja vestice,
ne znam sta bih mogla reci,a da vec ne znas.
Cestitam od srca!
Neka "domaci" bude bogatiji za bezbroj tvojih postova,jer je svaki od njih pravo blago...
Moja zelja, da ostvaris sve ciljeve,dozivis ostvarenje svojih snova i osetis svu srecu ovoga sveta...nema granice.
Budi uvek ono sto jesi...
Hvala ti za sve...ma hvala ti sto si se pojavila u mome zivotu...
jer si stvarno izuzetan prijatelj.
|
|
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Cestitam Veco, ziva nam bila i velika porasla
ljubim
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
vecadok Prijatelj foruma
|
Godine: 56
Datum registracije: 06 Nov 2003 Poruke: 7276 Mesto: Beograd
|
|
Hej, hej, hej
pa vi ste me stvarno raznežili danas
svim lepim rečima i željama,
čestitkama i pozdravima,
buketima cveća i poljupcima
....a posebno hvala
za onaj buket ruža
moje omiljene boje :47:
|
_________________ Tražeći sebe naišla sam na tebe...
i potpuno se izgubila!
...ali dobar san će biti lek na dar! |
|
|
|
|
lovegoddess Veštica
|
Godine: 43
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 6554 Mesto: Hidden island...
|
|
Veco zao mi je sto kasnim malo, ali verujem i nadam se da nikada nije kasno da ti cestitam, da te izljubim i pozelim ti sve najlepse!! Svaka ti cast!
|
_________________ El amor ha florecido en mi corazon a causa de tu amor. |
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Veco vestico draga,sve cestitke i od mene,izvini sto kasnim,ali nije me bilo ovih dana kao sto znaz.Ostani nam uvek ista,i puno ljubavi i druzenja
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
*jovance* Veštica
|
Godine: 38
Datum registracije: 21 Feb 2005 Poruke: 1952 Mesto: los angeles, socal
|
|
Veco cesitam, samo napred...........a sa ovim radi sta hoces........tvoj je
|
|
|
|
|
|
sonjica Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 4471 Mesto: ispod palme na obali mora
|
|
Draga Veco , kao jednoj od najmudrijih vestica na kugli zemaljskoj zelim da ti
iz sveg srca cestitam i posaljem 5000 poljubaca!!!
Prava si vrednica , uvek si tu , za sva moja glupa pitanja i podpitanja , a o
izboru muzike sa kojim me snabdevas da i ne govorim !!!
Mogu samo reci da mi je jakooo drago sto sam te upoznala!!!
|
_________________ *Ko zna zasto je to dobro! ! !*Mislicu o tome sutra! ! !*
Za sve igrace igrica VAZNO!KLIKNI OVDE
Poslednja prepravka: sonjica datum Sre Maj 18, 2005 3:03 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|