:: |
Autor |
Poruka |
^pedja^ Krajišnik iz Like
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 1825 Mesto: Veternik (Novi Sad) - SER (Vojvodina)
|
|
Eto ja se setih da otvorim ovu temu posto sam video da postoji slicna,ali za plavuse...od sad ce ova soba da sluzi kao fan-club za crnke:znaci da objasnim, ovde ce pisati,postavljati slike i ostalo; svi oni koji misle da su crne (ne crnke,nego devojke crne kose) devojke najlepse nek pisu ovde i postavljaju slike. Napishite ovde: koje su vashe omiljene crnke, sta ih cini toliko privlacnima i uopste pisite sve lepe stvari o najlepsim devojkama na svetu.......
pozz od ^pedje^......
|
_________________ Uvek se treba truditi da iskoristimo današnji dan maksimalno,jer ni mi a niti ko drugi zna šta nas čeka sutra |
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Pozdrav za konkurenciju.....
Nadam se da ce ti dobro ici....... .............. ......... ........ ........
|
|
|
zvoncica Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 05 Sep 2004 Poruke: 3839
|
|
Evo jedne crnke sa zelenim okama
|
_________________ zvoncic@
Najvrednije i najlepse stvari na svetu ne mogu se videti ili dodirnuti.One se mogu samo osetiti srcem!!! |
|
|
|
|
coka-cmoka Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Jan 2005 Poruke: 1524 Mesto: Novi Sad
|
|
Hm....al nas neko kopira....cccc
Ali plavuse se ne daju!!!
|
|
|
|
|
|
zvoncica Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 05 Sep 2004 Poruke: 3839
|
|
:119: ma ne daju se ni crnke samo polako dok se crnkice prijave
|
_________________ zvoncic@
Najvrednije i najlepse stvari na svetu ne mogu se videti ili dodirnuti.One se mogu samo osetiti srcem!!! |
|
|
|
|
|
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 1825 Mesto: Veternik (Novi Sad) - SER (Vojvodina)
|
|
evo za pocetak ja da kazem da su devojke sa CRNOM KOSOM I PLAVIM OCIMA po meni najlepse i da na celom svet ne postoji nista lepse od njih...mislim sve su devojke lepe,ali ima nesto posebno u ovim gore navedenim.a ko zna sta je to........
evo da ja usput otvorim postavke slika,evo preve devojke od mene za vas.....
|
_________________ Uvek se treba truditi da iskoristimo današnji dan maksimalno,jer ni mi a niti ko drugi zna šta nas čeka sutra |
|
|
|
|
jasy Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 06 Feb 2005 Poruke: 1795 Mesto: Daleko Bogu iza ledja
|
|
i ja dajem svoj glas crnkama najlepse su
volim crno pa makar i ofarbano hehehehehe
|
_________________ ljubav, dobra kola i ženske?????????? |
|
|
|
|
|
|
|
evo jos jedna za drustvo......
|
|
|
|
|
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
I josh jedna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeste da devojke nemaju bas crnu kosu,onu bas crnu..ali zasluzuju da se nadju ovde........
|
|
|
|
|
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
I ova zasluzuje...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evo poslednja za veceras od mene za vas.......
|
|
|
|
|
|