:: |
Autor |
Poruka |
Gaucos_boy Upućeni član
|
Datum registracije: 11 Maj 2005 Poruke: 261
|
|
Da li je neko mozda procitao ovu knjigu?
|
|
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Ja sam imala priliku da je procitam,ali sam odustala zato sto se radi o A.Hitleru.Nevolim takve knjige Nevolim jednostavno da znam sta je pisao
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
Eladan Odomaćeni član
|
Godine: 51
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 1685 Mesto: different realities...
|
|
ja sam je čitao, nema ničeg spektakularnog ali je definitivno ne preporučujem za čitanje sve dok nemate neke određene godine i životno iskustvo. Lako su zapaljive rečenice upotrebljavane i neko neiskusan bi mogao lako da nasedne na određene delove. Ipak je Hitler bio vrhunski manipulator...
|
_________________ ...To stand against the Shadow so long as iron is hard and stone abides. To defend the weak while one drop of blood remains. To avenge what cannot be defended... |
|
|
|
|
goust Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 59
Datum registracije: 13 Jun 2005 Poruke: 41
|
|
trudio sam se vise puta da pronadjem ovu knjigu, naravno srpsko izdanje, ali uzalud, a bas bih voleo da vidim o cemu je i na koji nacin "VODJA" razmisljao
|
_________________ "Ala je opravio, svaka mu čast. Ostali samo dugmići" |
|
|
|
|
tomson Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Jun 2004 Poruke: 14
|
|
nesto sam nacuo da je knjiga teska, i imam nekog rodzaka u sarajevu koji mi je rekao da je knjiga povucena iz prodaje bila, sada ne znam ima li je kupiti gde i ako ima voleo bih da je nadzem, jer verovatno imam godina za njeno citanje.
|
|
|
|
|
|
president Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Maj 2004 Poruke: 64
|
|
Knjiga je u stvari realnost tog vremena u kome je ziveo, sto se sirokoj masi ljudi dopalo, ja sam imao prilike da je prelistam na brzinu na nemackom jeziku, i mogu vam reci moje misljenje, nista narocito...
|
_________________ Moj posao |
|
|
|
|
comb9 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Jun 2005 Poruke: 8
|
|
Procitana je vishe puta i preporucio bih je svim rasno svesnim i ostalim iole inteligentnim osobama...
|
|
|
|
|
|
Ani5 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Jul 2005 Poruke: 13
|
|
NIsam imala prilike da vidim ili procitam.Razmislicu jer me je baas zaintrigiralo.Imam 21 godinu,mozda sam premlada?
|
|
|
|
|
|
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
Nijesam je citala al iskreno nije mi ni palo na pamet da je trazim,totalno sam zaboravila i da postoji
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
trudila sam se, ali stvarno nisam mogla. srecno.
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
|
ramar Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Sep 2006 Poruke: 155 Mesto: Beograd
|
|
Procitao sam je 2 puta.
Mislim da je Hitler genije.
Jeste da je bio veliki zlocinac i sve to ali je bio genije jer je mogao koga god je hteo da okrene na svoju sranu.
Preporucujem knjigu "Hitler" i "Blitzkrieg"
|
|
|
|
|
|
dobra_devojka Fan Dragane Mirkovic
|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Jul 2006 Poruke: 1010
|
|
na zalost ne, ali volela bih da mi dospe u ruke izdanje na nasem jeziku!
|
|
|
|
|
|
|