:: |
Sta vas najvise zanima o automobilima??? |
Novosti |
|
25% |
[ 11 ] |
Testovi |
|
27% |
[ 12 ] |
Sport |
|
15% |
[ 7 ] |
Saveti |
|
31% |
[ 14 ] |
Intervjui |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Ukupno glasova : 44 |
|
Autor |
Poruka |
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
i zasto bas to??
..ja se bas ne razumem u automobile tako da volim najcesce da procitam o nekom novom tipu...znaci novostima....mada u poslednje vreme pratim i jednu emisiju o testiranju auta....jako je dobara i poucna....
|
|
|
^pedja^ Krajišnik iz Like
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 1825 Mesto: Veternik (Novi Sad) - SER (Vojvodina)
|
|
sve po malo,najvise volim da cujem i vidim test nekog novog fabricki budzenog auta,ili neke luksuzne limuzine......ma volim sve o autima.......
|
_________________ Uvek se treba truditi da iskoristimo današnji dan maksimalno,jer ni mi a niti ko drugi zna šta nas čeka sutra |
|
|
|
|
vladekvladek Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 11 Feb 2005 Poruke: 6
|
|
Najvise me zanima tuning zato sto od obicnog auta se moze napraviti opaka zvijer
|
|
|
|
|
|
markulja Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 05 Maj 2004 Poruke: 18 Mesto: Beograd
|
|
tuning i styling,ali posebno OZVUCENJE
pre neko vece sam gledao na mtv-u,pimp my ride,nekom liku su ubacili osam petnaestica,e tako nesto bih zeleo u svom autu
|
|
|
|
|
|
mala_curica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 23 Maj 2005 Poruke: 20 Mesto: hamburg
|
|
ma najvznija je masina a pogotovo aako je i karoserija kako treba onda je auto super
|
|
|
|
|
|
SoulofDragon Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 39
|
|
Pa zna se :p
TUNING 4EVER, savjeti, servisi, testovi.
|
_________________ Like a soul without mind, in the body without heart, i'm missing every part.
TUNING? STYLE OF LIFE!!!!!!!
NoS?? Ne, havla. Ostavljam ga onome kome je potrban. NoS?? No grazie lo lascio a chi ne ha bisogno. |
|
|
|
|
acko18 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 9
|
|
Tuning, ozvučenje, a rade volje pogledam koji fabrički auto, pogotovo sportska auta
|
|
|
|
|
|
ayrtonyu Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 57
Datum registracije: 31 Maj 2005 Poruke: 56 Mesto: Lazarevac
|
|
Saveti ljudi koji imaju iskustva u odredjenim situacijama. Samo, ne daj boze, da slusate savete novinara lista "SAT".... Oni su stvarno u stanju da lupaju...
|
|
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Volim da saznam neke nove informacije i korisne savete od strucnih ljudi za automobile...mogu reci da me bukvalno sve zanima o automobilima, svaku informaciju, tipa novi model, boja, motor, sve upijam....
|
|
|
ULT_RAS ~ Voli svog Anđelka ~
|
Godine: 41
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 5456 Mesto: Krusevac
|
|
Auto - moto svet je sastavni deo mogzivota volim sve stje vezanoza to caj je mj san koji se ikad nece ostvariti da budem vozac formule 1 valjda mi je to nesto familijarno jer je i deda a i cale vozili trke pa tak i ja obzavam kao i oni sve sto je vezan za auto - moto
|
|
|
WitchHunter Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 2 Mesto: Dubai
|
|
Jel' brzine idu u H i kol'ko može da razvije!
1. Najvažniji je upravljački sistem
2. Snaga
3. Estetika
(i to baš tim redom) je i interesantno? Zašto? Zato što gledanje suvih podataka (konji, kubiCi i sl.) ne znači ništa na papiru. E, a kad sedneš u auto (ako ti se posreći da sedneš u neki OZBILJAN auto), onda te interesuju stvari po navedenom rasporedu.
Svaki pavijan može da u'vati volan, čvrsto ga drži i "legne" na gas ... iskontroliši ti auto od 300+ konja, izvuci maksimum iz njega ... aeee ... to je već nešto drugo.
|
_________________ Loved by few, hated by many, feared by all ... |
|
|
|
|
cika Kure Majstor
|
Godine: 53
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913
|
|
Volim testove koji otkrivaju stvarne mane i vrline auta - a ne samo oni proizvodjacki podaci kako je to bas naj auto za svakoga.
Redovno pratim SAT , Top Speed i Vrele gume.
Naravno i sportska strana me zanima narocito F1 i reli trke a mogu da prodju i sampionati turistickih auta i slicno.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|