:: |
Autor |
Poruka |
koren-187 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Jun 2004 Poruke: 11
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
evo nekoliko slika grada...posto stranicu vec nisam mogla optvoriti koju nam je koren ponudio
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
|
|
evo jos nekoliko slika
|
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
|
|
O Vrazdinu sam cula jako puno u vreme one bivse juge kada su mnogi odlazili tamo, pocev od mog oca....ali na zalost nikada nisam otisla tamo....
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
|
|
evo jos par slicica
|
|
|
|
|
indijanka Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Maj 2005 Poruke: 77
|
|
Varazdin ... Davno je to bilo, kada sam kao skolarac hodala tim ulicama Bila su to, jako lijepa vremena.. Jedini grad gdje su mi posluzili cevape sa pomfrijem, snitama hljeba i viljuskom i nozem... Kojeg li soka za mene tada
Nadam se da cu, u skorije vrijeme, pronaci vremena da obidjem to podneblje, a posebno Marusevec
|
_________________ Ljudi su najmanje iskreni prema sami sebi |
|
|
|
|
Balky Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Avg 2005 Poruke: 20
|
|
Fuf... Eto Balky je tamo odstudiro 6 godina, pa ce uskoro nabacit par slika, sto Trakoscana, sto MAruseva, sto Bele, samo mi je crko disk, pa nemam sad pojma gde su mi slike ..
naci cu ih skoro, dan dva tri, pa malo opsirnije
Inace stari barokni grad, prepun starih gradjevina, palaca i dvoraca, najljepsim grobljem u europi, koje je poput oveceg botanickog vrta.
Nedaleko varazdina prekrasni Arboretum Vinica, sa nazalost razrusenim dvorcem, ali sa jako jako puno stabala i biljaka iz cijelog svijeta.
Slike uskoro, ako nekog jos nesto zanima oko VZa, nek pita
|
_________________ ------------------------------
--- Doc'e cica na kolica---
------------------------------ |
|
|
|
|
Srpkinja80 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 27 Mar 2005 Poruke: 51 Mesto: Stuttgart
|
|
Tamo nisam bila i nebi zelela da idem
|
_________________ srce Beograda |
|
|
|
|
Balky Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Avg 2005 Poruke: 20
|
|
Srpkinja80 je napisao/la sledeće: | Tamo nisam bila i nebi zelela da idem |
Evo odma da pitam, a sto ? Ja sam od onih koji oce svugde da ide i sve da vide, pa mi ovakav stav nije jasan, a grad ko grad ima svoje prednosti i svoje mane.
|
_________________ ------------------------------
--- Doc'e cica na kolica---
------------------------------ |
|
|
|
|
begoran Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 89 Mesto: Zrich / Beograd
|
|
i mene bi to isto interesiralo...
i ako si srpkinja, i obozavas Beograd (kao i ja), ipak je isto videti druge gradove..
|
|
|
|
|
|
S__B Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Feb 2006 Poruke: 36
|
|
Varaždin je predivan grad, to morate vidjet!!
|
_________________ Ti znaj da Rijeku Volim ja... |
|
|
|
|
aglej Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Maj 2006 Poruke: 61
|
|
svaki raspust za uskrs budem tu, provod nije bas pohvalan...po dosadno je...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|