:: |
Autor |
Poruka |
*jovance* Veštica
|
Godine: 38
Datum registracije: 21 Feb 2005 Poruke: 1952 Mesto: los angeles, socal
|
|
Sanjice i Gile trazim ovu jednu pesmu vec mesecima i nigde da je nadjem.
Ako imate vremena i ako mozete potrazite mi pesmicu od Silvane Armenulic - Tugo moja (mislim da se tako zove)
A ovako ide refren:
Tugo moja, noci duge,
srce mi je puno bola,
puno tuge....
Hvala unapred i cmoka za vas
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Silvana nema pesmu pod tim nazivom ili ja ne mogu da je nadjem,daj vise reci pesme...
|
|
|
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
*jovance* je napisao/la sledeće: | Sanjice i Gile trazim ovu jednu pesmu vec mesecima i nigde da je nadjem.
Ako imate vremena i ako mozete potrazite mi pesmicu od Silvane Armenulic - Tugo moja (mislim da se tako zove)
A ovako ide refren:
Tugo moja, noci duge,
srce mi je puno bola,
puno tuge....
Hvala unapred i cmoka za vas |
Drugarke Jovanke imam ja tu pesmicu da ti je posaljem,ako zelis,reci samo mail
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
*jovance* Veštica
|
|
|
|
|
|
*jovance* Veštica
|
|
|
Sanjice izvini za ime pesmice......evo setila sam se, i pesmica se zove "Ja nemam prava nikoga da volim"
|
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
*jovance* je napisao/la sledeće: | Sanjice izvini za ime pesmice......evo setila sam se, i pesmica se zove "Ja nemam prava nikoga da volim" |
E tako vec moze,to imam
|
|
|
*jovance* Veštica
|
|
|
Hvala ti sanjice......a jer bi mogla da stavis to u Muzicke zelje jer hoho je nestao....Ljubim te
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jovana pesma ti je u Muzickim zeljama
|
|
|
*jovance* Veštica
|
|
|
Hvala ti puno!!!
|
|
|
|
|
|
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
*jovance* je napisao/la sledeće: | Hvala ti sanjice......a jer bi mogla da stavis to u Muzicke zelje jer hoho je nestao....Ljubim te |
oj jovance sorry 1 put mi se ukazala prilika da ti pomognem i zajebo sorry ja nisam bio tu,sredjivo comp naapali me neki virusi i sranja hehe,pa nisam bio na sajtu,a imo sam pjesmu i imam je,al eto sanja me preduhitrila:) e sljedecu tvoju zeljicu,salji meni na pvt,to ce biti moj popravni oke hehe,solly jos jenom,ispo sam kreten hehe,pusa i pozdrav
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
*jovance* Veštica
|
|
|
hehe hoho.....nema veze drugi put
|
|
|
|
|
|
*jovance* Veštica
|
|
|
Moja draga Sanjice zamolila bih te ako mozes da mi nadjes pesmicu od Kemala Malovcica - Blago Onom Skim si Sada, Ko gubi - Kemal Malovcic i pesmicu Moje su oci dve krupne suze, takodje od Kemala.......Hvala ti unapred
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|