www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Jovanicine zelje
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Fontana želja ~ -> ~ Arhiva - Fontana želja ~
::  
Autor Poruka
*jovance*
Veštica
Veštica

Godine: 38

Datum registracije: 21 Feb 2005
Mesto: los angeles, socal

usa.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 10, 2005 8:06 am    Naslov poruke: Jovanicine zelje Na vrh strane Na dno strane

Sanjice i Gile trazim ovu jednu pesmu vec mesecima i nigde da je nadjem.
Ako imate vremena i ako mozete potrazite mi pesmicu od Silvane Armenulic - Tugo moja (mislim da se tako zove)

A ovako ide refren:

Tugo moja, noci duge,
srce mi je puno bola,
puno tuge....

Hvala unapred i cmoka za vas Wink

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 10, 2005 9:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Silvana nema pesmu pod tim nazivom ili ja ne mogu da je nadjem,daj vise reci pesme...

hoho
Banovan!

Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 41

Datum registracije: 23 Mar 2005
Mesto: Ja nisam odavleee

zimbabwe.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 10, 2005 2:17 pm    Naslov poruke: Re: Jovanicine zelje Na vrh strane Na dno strane

*jovance* je napisao/la sledeće:
Sanjice i Gile trazim ovu jednu pesmu vec mesecima i nigde da je nadjem.
Ako imate vremena i ako mozete potrazite mi pesmicu od Silvane Armenulic - Tugo moja (mislim da se tako zove)

A ovako ide refren:

Tugo moja, noci duge,
srce mi je puno bola,
puno tuge....

Hvala unapred i cmoka za vas Wink

Drugarke Jovanke imam ja tu pesmicu da ti je posaljem,ako zelis,reci samo mail Wink

"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"

Ja sam,sto nisam!

Pitanje mora biti pitano!

*jovance*
Veštica
Veštica

usa.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 10, 2005 11:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala Sanjice sto si pokusala.....

Hvala hoho..ovo je moj e-mail

jovana_tijanic@yahoo.com

*jovance*
Veštica
Veštica

usa.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 11, 2005 12:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sanjice izvini za ime pesmice......evo setila sam se, i pesmica se zove "Ja nemam prava nikoga da volim"

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 11, 2005 12:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sanjice izvini za ime pesmice......evo setila sam se, i pesmica se zove "Ja nemam prava nikoga da volim"

E tako vec moze,to imam Smile

*jovance*
Veštica
Veštica

usa.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 11, 2005 12:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala ti sanjice......a jer bi mogla da stavis to u Muzicke zelje jer hoho je nestao....Ljubim te Razz

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 11, 2005 1:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jovana pesma ti je u Muzickim zeljama

*jovance*
Veštica
Veštica

usa.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 11, 2005 1:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala ti puno!!! Razz

hoho
Banovan!

Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 41

Datum registracije: 23 Mar 2005
Mesto: Ja nisam odavleee

zimbabwe.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 11, 2005 1:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala ti sanjice......a jer bi mogla da stavis to u Muzicke zelje jer hoho je nestao....Ljubim te Razz

oj jovance sorry Sad 1 put mi se ukazala prilika da ti pomognem i zajebo Sad sorry ja nisam bio tu,sredjivo comp naapali me neki virusi i sranja hehe,pa nisam bio na sajtu,a imo sam pjesmu i imam je,al eto sanja me preduhitrila:) e sljedecu tvoju zeljicu,salji meni na pvt,to ce biti moj popravni oke hehe,solly jos jenom,ispo sam kreten hehe,pusa i pozdrav

"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"

Ja sam,sto nisam!

Pitanje mora biti pitano!

*jovance*
Veštica
Veštica

usa.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 13, 2005 12:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hehe hoho.....nema veze drugi put

*jovance*
Veštica
Veštica

usa.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 13, 2005 12:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moja draga Sanjice zamolila bih te ako mozes da mi nadjes pesmicu od Kemala Malovcica - Blago Onom Skim si Sada, Ko gubi - Kemal Malovcic i pesmicu Moje su oci dve krupne suze, takodje od Kemala.......Hvala ti unapred Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Fontana želja ~ -> ~ Arhiva - Fontana želja ~ -> Jovanicine zelje Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon