:: |
Autor |
Poruka |
SiljeeeeGEF Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 9
|
|
Malo mjestasce u blizini Bara i Ulcinja, tacnije na pola puta izmedju ova dva grada...
Da li je neko bio, i sta misli o Utjehi?
Pozdrav
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Za ovu plazu mnogi kazu da je prava dragocjenost, valjda zato sto se u njenoj pozadini proteze maslinada, do auto-puta i dalje u nedogled. Poznata je po ljepoti, osuncanosti, cistoj morskoj vodi, u cijim dubinama izvire i slatka voda, mijesajuci se u neobicnim svijetlo tirkiznim tonovima. Plaza Utjeha je izmedju Bara i Ulcinja, duga je 800 m i sastavljena od bijelih kamenih oblutaka.kako ljudi kazu, ova predivna ekskluzivna plaža Uvala Maslina ( u narodu poznata kao Utjeha ) nalazi se na jugu crnogorskog primorja tačno na sredini magistralnog puta između Bara i Ulcinja.
Nisam bila tamo ali kazu da je jako lepo...da je jedno od cistijih mesta za kupanje....
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
|
|
evo i nekoliko slika same plaze
|
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
|
|
jos slika
|
|
|
|
|
grnet Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 12
|
|
bili su moji prijatelji i kum, kazu da je bilo super. malo mesto i lepo.
|
|
|
|
|
|
LAV_62 strašan lav
|
Datum registracije: 18 Nov 2004 Poruke: 3044
|
|
Ja sam godinama provodio svoj godisnji odmor bas na Utjehi.
Prvi put jos 82 kada je to bilo jako malo naselje tek poneka vikendica..da bi danas izraslo u pravo malo letovaliste....lepa plaza..i jos dosta malih skrivenih plazica okolo.Vidikovac...i jos podosta toga..ja vam je preporucuem.
Jednom sam proveo tri meseca tamo.A posle ovoga mislim da znam gde cu ovoga leta.
|
|
|
|
|
|
Trieste Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Maj 2005 Poruke: 28 Mesto: Trst
|
|
SiljeeeeGEF je napisao/la sledeće: | Malo mjestasce u blizini Bara i Ulcinja, tacnije na pola puta izmedju ova dva grada...
Da li je neko bio, i sta misli o Utjehi?
Pozdrav |
Utjeha je divna plaza na kojoj sam svega jedanput bio onako u prolazu jer znate kako zivjeti u Budvi a ici se kupati u drugim gradovima je glupo iako svi znamo da je mnogo ljepse na Svetom Stefanu za koji ste manje vise svi culi il Jaz eventualno Becici.
Ipak ostaje istina da je Utjeha vrh mjesto cisto ne urbano i ne unisteno jos uvjek i nadam se da ce bar jedno mjesto u Crnoj Gori ostati normalno i da se bar njime mozemo ponositi al vidjecemo pokusacemo sprijeciti unistenje mjesta slicnim ovima da ostavimo netaknutim no danas je sve nepredvidivo.
|
|
|
|
|
|
dario78 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 06 Feb 2005 Poruke: 65 Mesto: Ljubljana
|
|
nadam se da ce biti velike
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
|
|
sudeci po slikama zaista izgleda kao maleno ali kepo mestasce..inace crna gora ima jako lepih mestsaca cije plaze vrede vise no ovih prozvanijih....
|
|
|
|
|
jhazlehurst Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 10
|
|
Utjeha je divna. malo mjesto, nema puno guzve. Bila sam 2 puta. Glavna plaza je O.K., ali su daleko bolje male zavucene plazice do kojih se dolazi uskim puteljkom preko brega. Voda je cista, bistra, vrlo malo ljudi. Savrseno. Ja sam bila zadnji put pre 8 godina. dali se od tada nesto promenilo, ne znam.
Pozdrav,
J
|
|
|
|
|
|
krca069 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 03 Jun 2005 Poruke: 20
|
|
Letovao jedne godine i never again
|
|
|
|
|
|
cimos Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 11
|
|
Utjeha je pravo mesto za one koji hoce odmor.Sve u svemu nije lose!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|