:: |
Autor |
Poruka |
aleksandar_16 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 56
Datum registracije: 04 Avg 2011 Poruke: 2
|
|
Mislio sam za sebe da nešto znam o seksualnosti uopšte, a posebno o tome kako moja seksualnost funkcioniše... I sad sam došao u četrdeset i neku (inače - u braku sam) i dolazim do zaključka da nemam pojma šta se tu dešava! Prvi put sam "zamišljen" nad tim, ali ozbiljno, jer i dalje smatram da je seks izvor velikog zadovoljstva, koje teško sa nečim drugim može da se kompenzuje...Ne želim da svaljujem krivicu na suprugu, ali ona zadnjih godinu dana kao da je neko koga prvi put vidim - u tom smislu.
Želim samo da podelim misli sa nekim ko će da mi objasni šta se to događa sa ljudima "u našim godinama" i kako uopšte funkcioniše seksualnost. S druge strane, kod sebe, ne osećam neke promene na gore i još uvek se ne hvatam za godinu proizvodnje i krštenicu... ali kad pogledam svoju lepu ženu sve više vidim kako se moj anđeo pretvara u jednu odvratnu čangrizavu babetinu (u psihološkom smislu!)...skoro da sam očajan.
Eto...sad vi pitajte i recite šta imate...da rešimo ovu misteriju.
Pozdrav svima!
|
|
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
nasla je nekog mladjeg i trenutno su sve njene seksualne zelje usmjerene ka njemu...
desava se to..ako ljudi previse rade...a premalo miluju svoje zene...ili ako se udebljaju od piva i daljinskog od tv-ea....
zene kao zene...svaka pjeva ako me ti neces... hoce drugar tvoj ili moj...
salim se ja..nisam dosao u cetrdesete pa ne mogu da pricam o seksualnom zivotu u tim godinama..
ali jesam se seksao sa cetrdeset i + cetrdeset starijim tetama...seks kao seks...
zele da se nose sa mladjim desetak + godina...a ne mogu...pa tako sve daju od sebe...
pa je seks sa takvim zenama onako, dobar...
samo..kome normalnom mladom muskarcu treba neka starka... od cetrdesetak godina..
jbg ja nisam bio normalan pa su mi trebale sve zene... pa tako i one...samo nek su lijepe i zgodne...
i starije od 23 godine...a mladje od 45...i dobro dosle u moj seksualni zivot...imam ja za njih sve,
po neku pricu i jos svasta nesto....
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
shoza Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 53
Datum registracije: 06 Avg 2011 Poruke: 177 Mesto: Jugoistocna Evropa
|
|
Ja imam 40 godina i sto se fizickog funkcionisanja tice tu je sve ok,kao i ranije.Zena je mladja,ona ima 33.Medjutim ona ima psihicki problem tako da je vec 2 godine na antidepresivima.Ti lekovi jako puno uticu na nju u smislu da je vremenom izgubila oko 80% seksualne zelje.Malo po malo,broj seksualnih odnosa se smanjio znacajno,tako da sada imamo 5 do 6 odnosa mesecno.Cak i ne uziva vise u njima i ako su retki.Vremenom sam se navikao na to,tako da mozda to ima veze sa godinama.Da mi se tako nesto dogadjalo u dvadesetim,siguran sam da nebih izdrzao.Predpostavljam da ce ove lekove piti jos oko 2 godine,a posto to nije malo,voleo bih da bude cesce.Da li bi neko mogao da mi da savet sta da uradim da bude cesce i zesce?
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|