www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Moj dobar prijatelj Jugovic do 13000 i broj 1 na top listi !
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 39

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 08, 2005 9:00 am    Naslov poruke: Moj dobar prijatelj Jugovic do 13000 i broj 1 na top listi ! Na vrh strane Na dno strane

Dragi prijatelju ...

Evo da ti, kao neko ko te zna veoma malo ali dosta dovoljno, pozelim sve najbolje u danasnjem radu i da ti chestitam na 13000 poruka (ispisanih u mozda rekordnom vremenu za ovaj sajt). Nadam se ovih 13000 poruka te nece stopirati u daljem radu i da ces i dalje nastaviti.

Takodje bih zeleo da iskoristim priliku da ti pozelim i dolazenje na broj 1 na top listi kao osoba na ovome sajtu koja ima najvise ispisanih poruka na forumu.

Sta da ti kazem brate... Super si drug i osoba kojoj uvek mogu reci nesto i znam da cu dobiti uvek pametan odgovor nazad. Iako se znamo veoma malo u tebi sam video neku poverljivu osobu kojoj mogu da kazem sta god pozelim. Iako je razlika u godinama izmedju i tebe dovoljna za razlike u misljenjima, drago mi je da me, ma kolko god to tesko bilo razumes i postujes.

Nadam se da ce ovo prijateljstvo izmedju nas dvojice koje je tek pocelo da se gradi biti samo jos vise unapredjeno time sto cemo obojica biti i dalje vredni na ovome sajtu i naravno i dalje tvojim dnevnim radom na ovome sajtu ....

Slike necu da stavljam jer one slike koje ti zasluzujes se ne mogu samo iskucati ovde na sajtu nego trebaju da se daju srcem i dusom.

Sve najboljem u daljem radu od tvog prijateljam boky-a i jos jednom ....

CESTITAM !!!

vecadok
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 56

Datum registracije: 06 Nov 2003
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 08, 2005 9:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jugo, laFe!!!!
Bravo, bravo, bravo....
Od srca ti šaljem čestitke
i želim da dugo budeš tako
vredan, veseo i zaljubljen!!!

:wav: :wav:

Daca
~Žena Sanjicinog švalera~
~Žena Sanjicinog švalera~

Godine: 51

Datum registracije: 16 Apr 2004
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 08, 2005 9:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam Jugo

I naravno jos je puno zvezda koje treba dodirnuti Wink

*jovance*
Veštica
Veštica

Godine: 38

Datum registracije: 21 Feb 2005
Mesto: los angeles, socal

usa.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 08, 2005 9:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo Bato pocecu sa ovim recima.....

"If a man does not make new acquaintances as he advances through life, he will soon find himself alone. A man should keep his friendships in constant repair.", pa tako i ja dok sam popravljala moj "friendship" nasla sam tebe.

Ja bih samo da ti se zahvalim za sve sto si mi pruzio u proslosti i sto mi pruzas trenutno. Ti si neuporedljivo najbolji drug i nemogu ti opisati koliko sam zahvalna Bogu sto mi je dao priliku da te upoznam. Sta bih ja bez tebe, to neznam i nezelim da znam.....jer takva pomisao ne postoji. Hvala ti za sve savete, razgovore, pesmice, za sve one trenutke koje smo delili zajedno u Kragujevcu.......i nadam se opet ovoga leta ako Bog da!!!!

Sto se tice porukica.....brojevi lete kao na lutriji koju niko ne dobija, pa svake nedelje pare se dupliraju...tj. jack pot. hehe......ides neizmerljivom brzinom, a usput ne zaostavljas nikoga......posetis sve nas i povuces nas za tobom.........samo tako nastavi, i svaka ti CAST.

Ja te ljubim,
a evo i nesto malo od mene.......

1. duga......tvoje omiljeno mesto
2. Tortica...ja je napravila da se malo zasladis
3. Tyra Banks u oblacima.......tvoja komsinica jer ti se nalazis iznad duge......

LAV_62
strašan lav
strašan lav

Datum registracije: 18 Nov 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 08, 2005 3:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jugovicu..sve cestitke od mene..pravi si...i ostani takav Wink

zvoncica
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 05 Sep 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 08, 2005 4:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bravo bravo bravo SVAKA CAST!!!! :119: :336: :336: :336:

Najvrednije i najlepse stvari na svetu ne mogu se videti ili dodirnuti.One se mogu samo osetiti srcem!!!

jelena_ns
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 12 Dec 2004
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 08, 2005 4:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ohoho Smile svaka cast Smile

Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 58

Datum registracije: 31 Avg 2004
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 08, 2005 4:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

o nee.... opet cestitanja...ludace pa prosle nedelje sam ti vec nesto cestitala....nemoguc si.... Razz Razz Laughing

e sad necu drzati govor...sve znas....samo cu da te cokim....i to je to.... Razz Laughing Wink

KristinaNS
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 39

Datum registracije: 16 Feb 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 08, 2005 5:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo Jugo cestitke i od mene Very Happy !Stvarno 13000 hiljda svaka cast!

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 08, 2005 7:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala Lave, Zvonki, Jeco Pereco i Yaco....

Posebno hvala mojoj drugarici Kristini, koja mi po prvi put cestita! Wink

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 08, 2005 7:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vecadok i djdaki...

Hvala i vama za zaista lepe reci, i nadam se da cu se dalje i dugo sa Vama druziti i da odemo na neki sokic kad budem u BG! Wink

Pokusacu da ostanem kakav jesam, a i dalje cu da jurim zvezde i da najlepsu onda mojoj dragoj skinem sa neba! Embarassed Very Happy

Poslednja prepravka: Jugović on Ned Maj 08, 2005 7:46 pm; ukupno izmenjena 2 puta

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 08, 2005 7:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Seko i brate.....

Vas dvoje ima da zadavim! Confused

Zaista ste nasli tako divne i lepe reci, da ne znam ni kako da Vam se zahvalim, mislim da recima to nebi ni uspeo.

Boky, ti si mi u ovo kratko vreme postao izuzetno drag, jer si iskren prema meni, uvek nadjemo nesto o cemu mozemo da pricamo i uvek mogu da se naslonim na tebe, kad mi je potrebna tvoja pomoc ili tvoj savet. Cast mi je da se druzim sa osobom poput tebe. Nadam se da cemo se kad tad jednom i uzivo upoznati, jer Cuprija nije daleko od mog Kragujevca! Wink

Seko, divna si... ostao sam bez reci, kad sam video tvoju cestitku, jer znam da si to sve iz srca napisala. Trudicu se i u buduce da ti budem (najbolji) dobar drug i da uvek nadjem neki savet, koji ce ti na bilo koji nacin pomoci, a sama znas da sam uvek uz tebe i da ti cuvam ledja! Nebi dozvolio da te neko uvredi ili povredi, jer te smatram skoro kao rodjenu seku i nedostaje mi nase ludo druzenje u KG, ali za koji mesec ima da nadoknadimo sve kad budemo dole! Wink
Mogu ti reci da se ponosim s tobom, da imam taku zaista dobru prijateljicu kao tebe i da te jako gotivim, ma loli te tvoj bata! Very Happy

HVALA VAM PUNO Exclamation

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Moj dobar prijatelj Jugovic do 13000 i broj 1 na top listi ! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon