:: |
Autor |
Poruka |
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Boky,Mafijasko dete cestitam od srca i hvala ti sto si ovde sa nama,lepo je sa tobom druziti se
evo dobrodoslice na drugi sprat
ajde ziveliiiiiiiiii
i jos nesto
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
Bokili ti si jedan od onih koji se bas brzo uklopio sa nama....vidi vec si na drugom spratu ....cestitkice i ljubce od ja....
..pa da nazdravimo....
|
|
|
Wizard Prijatelj foruma
|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Feb 2005 Poruke: 4234 Mesto: IbiZZa
|
|
svaka cast...samo napred 8)
|
|
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Boky, mafijashu ( ), pa bogati uspori malo.. , ma salim se : SAMO NAPRED!!!!!!!
|
|
|
lovegoddess Veštica
|
Godine: 43
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 6554 Mesto: Hidden island...
|
|
Cesitkice i od mene mafijozo jedna Stvarno svaka cast!
|
_________________ El amor ha florecido en mi corazon a causa de tu amor. |
|
|
|
|
|
|
|
Citat: |
Bokili ti si jedan od onih koji se bas brzo uklopio sa nama....vidi vec si na drugom spratu ....cestitkice i ljubce od ja....
|
U bre .. pa jel mora me podstidis ispred svih
svaka cast...samo napred
|
Hvala Carobnjak na cestitci
Boky, mafijashu ( ), pa bogati uspori malo.. , ma salim se : SAMO NAPRED!!!!!!!
|
Nema ko da me uspori .. samo mogu jos da ubrzam ... Hvala na cestitci
Cesitkice i od mene mafijozo jedna Stvarno svaka cast!
|
Ja mafijoza ... pa nisam ja kriv sto mi keva i cale mafijasi ... hvala na cestitci
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
E brate, sta da ti kazem, mislim da razumes sta na slici pise, i nije preterano, jer zaista imas dobro misljenje i vidi se da imas dobru dusu i da nikome nebi mislio zlo, ukoliko te ne izaziva ili prica gluposti....
Sa brzinom ultra-zvuka si usao na ovom sajtu (kao ja na mom pocetku) i ostavio si tragove. Mislim da je svima zadovoljstvo da se druze s tobom, a ne samo meni. Zaista si postao dobar drug, u koga imam poverenje, i sa kojim mogu da pricam o svemu... Hvala ti za to...
Sta se domaceg.de tice... samo ti nastavi kako si krenuo i ne gledaj nazad nego samo napred... svaka ti cast majstore
|
|
|
|
|
|
sekula_au Prijatelj foruma
|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija
|
|
boky sve cestitke za mafijasa i cuvaj se policije postali su opasni za mafiju
|
|
|
|
|
|
*jovance* Veštica
|
Godine: 38
Datum registracije: 21 Feb 2005 Poruke: 1952 Mesto: los angeles, socal
|
|
Boky......pa ti si bre Express. Kuku pa pre neki dan sam ti cestitala za 1000.....ostajem bez reci jer ides brzinom svetlosti. Skoro smo se upoznali, ali u tebi sam prepoznala strasnog druga, sa puno razumevanja i dobrih saveta. Hvala ti puno sto si uvek uz mene, i nadam se da ce mo se druziti jos puno puno godina......Samo tako nastavi sa porukicama....ja te ljubim i jedva cekam da se sretnemo negde i da zaigamo jedno kolce. :cheers: :158: bravo :vezbe:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
@Jugovic
Brate .. pa ne da me je tvoja poruka pogodila u srce nego ... Citat: |
Zaista si postao dobar drug, u koga imam poverenje, i sa kojim mogu da pricam o svemu...
|
Sta da ti kazem brate .. takav sam kakav sam .. ne mogu da se promenim .. uvek dobar za svakoga i drago mi je da je neko za ovo kratko vreme koliko sam na ovome sajtu video u meni jednu poverljivu osobu ... Hvala brate na svemu i nadam se da cemo se druziti jos dugo dugo ... a za domaci.de .. pa ja brate gde udjem, ja tesko izlazim ... Hvala jos jednom
@sekula_au
Heheheheh sekula, sekula .. pa ti mislis da ja nemam policiju iza mene koja me stiti gde god da odem ... .. hvala brate na cestitci pa se cujemo ...
@*jovanche*
Jovanice, folklorasice moja, ne da me je tvoja poruka obradovala nego .. sta da ti kazem .. nadam se da ce ovaj Bog da nas spoji nekad na nekim nastupima pa da se vidimo zajedno .. a onda kad spichimo kolce ... aaa pa nema nam ravnog .. hvala za lepe slichice pa se cujemo na msn-u a sto se tice drugarstva... kako za svakog tako i za tebe ... ljubim te pa se cujemo
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
LAV_62 strašan lav
|
Datum registracije: 18 Nov 2004 Poruke: 3044
|
|
Sve cestitke boky i od mene...i ne staj...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|