:: |
Autor |
Poruka |
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Sedim u svojoj sobi i razmisljam o tome sta da ti napisem, kako da ti cestitam i da ti se zahvalim na svemu ali da to zaista bude nesto posebno, nesto sto ce ti znaciti i cega ces se uvek rado secati... I tako, kroz glavu mi prolazi nebrojano mnogo misli, nebrojano mnogo ideja i reci ali ja ipak pokusavam da nadjem nesto posebno, posebno samo za tebe. Tebe koja si unela radost u moj zivot, tebe koja umes da mi izmamis osmeh na licu, nadu za bolje sutra, veru u bolji zivot.
Usla si u moj zivot sasvim slucajno, neocekivano, brzo poput lednjeg pljuska koga se svi bojimo, a koga svi opet tako prizeljkujemo jer on razbija monotonst zivota, pokrece krv u venama, budi u nama strah i radost, srecu i tugu, bol i nadu za boljim zivotom, to si ti sve u meni za tako kratko vreme probudila i pokrenula...
HVALA TI NA SVEMU, HVALA TI STO POSTOJIS, STO SI OVDE SA NAMA, STO NAM DOZVOLJAVAS DA SE DRUZIMO SA TOBOM, DA ZAJEDNO PROVODIMO NOCI I DANE, HVALA TI STO SI DEO NAS!
Ovo sam danas procitao, veoma mi se svidelo, sacuvao sam to jer sam verovao da ce mi mozda nekada zatrebati i eto, nisam pogresio i zato ovo zelim da podelim sa tobom i svima koji se nalaze na ovom sajtu, svima koji znaju sta znaci pravi prijatelj, svima koji znaju sta znaci voleti i biti voljen...
A girl asked a boy if she was pretty.
He said no.
She asked him if he wanted to be with her forever.
He said no.
She then asked him if he would cry if she walked away.
He again said no.
She had heard too much.
She needed to leave.
As she walked away, he grabbed her arm and told her to stay, he said,
"You're not pretty, you're beautiful. I don't want to be with you forever, I need to be with you forever. I wouldn't cry if you walked away, I would die."
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
zvoncica Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 05 Sep 2004 Poruke: 3839
|
|
Bravoooooooo!!!!!!!! :wav: :wav: :wav:
|
_________________ zvoncic@
Najvrednije i najlepse stvari na svetu ne mogu se videti ili dodirnuti.One se mogu samo osetiti srcem!!! |
|
|
|
|
Kaliopa Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 11 Okt 2004 Poruke: 447 Mesto: Beograd
|
|
I ja cestitam od srca!
|
_________________ COME ON BABY, LIGHT MY FIRE !!! |
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Charmed,
sta vise reci... mislim da znas dovoljno engleski da razumes reci...
Otkad sam dosao na ovaj forum, si jedna od prvih osoba bila sa kojima sam se poceo druziti i dan danas imamo to sjajno prijateljstvo i cast mi je da se druzim s tobom....
Za mene si tu, i u dobru i u zlu, i delis sa mnom moje tajne, moj osmeh a i moj bol ponekad i Bogu sam zahvalan da postoje ljudi kao ti, sto su dokaz da ima nesto poput andjela....
Hvala ti jednostavno na svemu... i nadam se da ces se dugo sa nama druziti i da ostanes tako dobar drug kao sto jesi...
Svaka ti cast.... poljubac od Munje...
|
|
|
|
|
|
vecadok Prijatelj foruma
|
Godine: 56
Datum registracije: 06 Nov 2003 Poruke: 7276 Mesto: Beograd
|
|
Draga vešičicO,
uživala sam čitajući svaki tvoj post!
A sad ti šaljem cmokić za svaki od njih
da te čuvaju, da te paze
i da nam i dalje budeš takva!!!
|
_________________ Tražeći sebe naišla sam na tebe...
i potpuno se izgubila!
...ali dobar san će biti lek na dar! |
|
|
|
|
tajanstvena Veštica
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Dec 2004 Poruke: 3820 Mesto: novi sad
|
|
opaaaaaa!!!!!! cestitam!!!!!
|
_________________ LJUBAV SE RADJA IZ VERE, ZIVI OD NADE, UMIRE OD MILOSTINJE... |
|
|
|
|
sekula_au Prijatelj foruma
|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija
|
|
bravo charmed samo tako nastavi koleginice udri po postovima
|
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
evo da se i ja pridruzim ovim cestitkama ... iako smo se tek danas upoznali da ti pozelim sve najbolje u daljem radu pa se vidimo na pisanju pesmica ( lyrics )..
sretno !!
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Srce hvala ti,ostavio si me bez teksta,napunio moje oci onim slatkim suzama..... :90:
Zvoncice,NebeskiAndjeo hvala,Jugic hvala sto si i ti uvek uz mene sto me trpis ovakvu kakva sam,Veco hvala i tebi i na poljupcima,Tajanstvena curice,hvala
Sekulice hvala, Boky hvala na trudu koji ulazes na lirici i stim mi je lepo sa tobom raditi..........
Ostavili ste me stvarno bez teksta..............
Hvaaaaaaaaala vam,nemogu vam opisati koliko mi je drago sto sam tu sa vama i sto delimo dobro i zlo.Jednom recju Lolim vas sve..................
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
*jovance* Veštica
|
Godine: 38
Datum registracije: 21 Feb 2005 Poruke: 1952 Mesto: los angeles, socal
|
|
Cestitam za silne porukice. Samo tako nastavi......
|
|
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Hvala Jovance
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
lovegoddess Veštica
|
Godine: 43
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 6554 Mesto: Hidden island...
|
|
Dado cestitam ti od sveg srca... Mnogo te lolim i zelim ti da jos dugo, dugo budes ovde sa nama...da se salimo, pricamo, druzimo...Ljubi te puuunooo tvoja veca...
|
_________________ El amor ha florecido en mi corazon a causa de tu amor. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|