:: |
Autor |
Poruka |
iusticia Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 28 Jun 2007 Poruke: 43 Mesto: Beograd
|
|
Imam neka saznanja o tome ali su bazirana na prici po cuvenju, ne poznajem nikog ko je tako nesto iskusio pa me interesuju Vasa iskustva o tome ukoliko u opste verujete u tako nesto......
|
_________________ Trick about life is to make it look easy |
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
DA, može...Ako je ta osoba labilna i puna nepouzdanja.
Šta to znači, navešću primer mog druga. On slepo veruje u horoskoe i slične stvari i jednom je otišao kod astrologa. Bilo je leto. Astrolog mu je izmedju ostalog rekao da se pazi nazeba i prehlade. I šta je tip uradio. Postao je pravi hipohondar. Na 30 i kusur stepeni, zatvarao je prozore , nosio je majice dugih rukava i slicno. Primio se.
I onda je stvarno , zbog takvog načina života malaksao, postao nervozan, sav nikakav....
DA, to je moguće, jer je u pitanju sugestija, koja itekako deluje na nestabilne ličnosti.
Inače, nema šanse... Tačnije, moguće je, ali vrlo teško.
|
|
|
|
|
|
~Tanja~ Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359
|
|
Citat: | DA, to je moguće, jer je u pitanju sugestija, koja itekako deluje na nestabilne ličnosti.
|
Slazem se sa ovim dijelom. Ako si dovoljno stabilna licnost ne moze na tebe uticati nicija prica i to tzv. 'bacanje cini'
E da, a cula sam da je na osobe koje stalno prelaze preko vode malo teze baciti
|
|
|
lazaruzic Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 2149 Mesto: Zaječar
|
|
mislim da ne,nisam sujeveran
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
Ne verujem da je to moguce...
Autosugestija moze da nam dozvoli tj. ne dozvoli da nam se "cini" dese.
Rasmisljas u pravcu da je to moguce i da ti se to desava... ogromna je verovatnoca da sam na sebe bacis "cini".
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
slavica_m >>>luda mala<<<
|
Godine: 33
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 12318
|
|
Ne verujem da je to moguce...Mislim da je to samo sujeverje, ne moze neko da te natera da radis nesto ako ti to ne zelis...
|
_________________ Ja ne umem da mastam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja
Ja ne mogu da spavam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja |
|
|
|
|
Jelena-hn Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 15 Avg 2006 Poruke: 82
|
|
Mislim da moze, jer mislim da se meni to desava sada, tako da vjerujem u te 'cini'
|
|
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
ljudi oko mene cesto o tome pricaju,ja jednostavno mislim da je tako nesto nemoguce,ali ko zna
|
|
|
|
|
|
CatchTheWreck Jecika_84 muz No.2
|
Godine: 43
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 6273 Mesto: Cataro
|
|
moze da proba da baci... metlu, lonac, pixlu, wazu, a chini.... ako joj predstawlja zadowoljstwo.... nek proba
|
_________________ u ziwotu wodi rachuna kome cesh
dopustiti da ti se priblizi,
jer nije swako DOSTOJAN
da bude u twom drushtwu,
drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,
u owom smradu.... |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
CatchTheWreck je napisao/la sledeće: | moze da proba da baci... metlu, lonac, pixlu, wazu, a chini.... ako joj predstawlja zadowoljstwo.... nek proba |
hahahahahahaha
Ne vjerujem u bacanje cini...
|
|
|
Fionda Rizzo Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 23 Jul 2007 Poruke: 112
|
|
Svi ste culi za vlasku magiju, postoje mnogo stvari(da ne kazem bas cini) kojima mozes da privuces muskarca sebi.
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
ipak,drzacu se ja proverenih recepata : "malo osmeh,malo mignes, opet se malo kezis, bla bla bla vruce-hladno, neki smeliji potez i tvoj je zauvek".
btw zamisli "uhvatis" nekog "pogresnog" na tu foru,pa posle nikako da ga se otreses bezveze.
mada, ne mogu da kazem da nisam cula za te "cini" "bacanja" itd.. hm,eto,meni npr smetaju "urokljive oci" ha.
:zbunila sam se:
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|