:: |
Autor |
Poruka |
seman Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 26 Okt 2008 Poruke: 1 Mesto: Visoko

|
|
Eh sad, u mene je malo kompleksniji zahtjev ...
Formatiro sam comp zbog nekih odredjenih problema pa tako nisam ni mogao povratiti podatke sa starog hdd.a. Samim time mi je propalo i preko 20 Gb muzike ( vecinom skinute odavde ) ... pa sam evo sad opet dos'o i poceo da skidam i nakon 20-30 pjesama prvo skontam da nemam vise ideje sta skidam, a i smorio sam se ...
Nije isto 3 godine skidat svaki dan pomalo i onda pokusat to (priblizno xD ) skinut u jednom danu ...
Eh moj zahtjev bi bio ako ima kakav link ili linkovi, ili sto vec ... nekih starih arhiviranih dobrih hitova da je single linked il' tako nesto, ugl da ne moram svaku pjesmu posebno ... bit ce mi dosta i 1 Gb trenutno, da se bar ima sta slusat ... ovako kad slusas par pjesama stalno dojadi -.-"
Narodna muzika je u pitanju, jer znate kako kad pocnes skidat' ne mozes se sjetit sta ti valja, a kad cujes negjde usput ... odma trcis da je gdje pribiljezis pa da skines kasnije ...
Ako sam pogrijesio u "razlicosti" requesta, izvinjajem se ... nije mi namjera, cheers.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|