Datum registracije: 31 Avg 2011 Poruke: 74 Mesto: Beograd/Becej
Pretrazio sam ceo forum ali nisam nasao negde gde bih mogao da otvorim temu, pa sam to odlucio ovde, ako sam pogresio , unapred se izvinjavam i neka moderatori premeste temu negde gde to mozda bolje odgovara.
Naime ovde cu postavljati neke svoje stvari, mixeve radjene kod kuce ili live varijante iz klubova
Ako se nekome bude dopalo nek zatrazi download link, rado cu dati
Uglavnom mixujem remix izdanja pesma, ali imam mixeva gde su cisto originalne pesme, no da ne gnjavim vise
evo pocetak
BALKAN PARTY [RE] MIX ZA ZURKE||| VOLUME 4 ||| WE LOVE BALKAN ||| DEE JAY FURIOUZ HITOVI 2011
Svaki komentar je pozeljan, bilo da je kritika ili pohvala
sledeci mix
BALKAN PARTY [RE] MIX ZA ZURKE||| VOLUME 5 ||| HYPER ||| DEE JAY FURIOUZ HITOVI 2011
Evo ga i 6 deo
traklista
1. Goga sekulic - muska lutka (dj lexero remix)
2. Srecko savovic ft. Sandra afrika - samo pozeli (danza kuduro remix) shajna dj
3. Dado polumenta - fali mi ljubav (dirty dutch remix) dj cvrk
4. Alen mukovic ft. Big time - ti si ta (bassgroovers remix)
5. Jovan perisic - znas me, znam te (dj ani remix)
6. Nedeljko bajic baja - bum bum (nole ft. Dj kix remix)
BALKAN PARTY [RE] MIX ZA ZURKE||| VOLUME 6 ||| ENERGY ||| DEE JAY FURIOUZ HITOVI 2011
[Edit by Ivankamaza: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjenoPravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]
[Edit by Ivankamaza: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjenoPravilnik-om.]
_________________ Dee Jay FuRiouz In The Mix
mimago Početnik Domaćeg.de
Datum registracije: 22 Jul 2008 Poruke: 1
Svaka čast. Odlični mix-evi. Jel imaš neke mix-eve koji imaju više pesama. Nešto tipa 10+ pesama, zajedno domace i strane? Ili neku preporuku za tako neki mix. Pokušavam da nađem na YouTube-u, al' nešto mi ne ide.
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma