:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Draga nasa,iskrene cestitke za ovaj trud,dobro radi metlica vidim... Ne treba bolja Nastavi tako dalje draga i ostani vesela,vredna i luda ko sto si i do sad bila!
Jos jednom,iskrene cestitke od mene i mog muza ULT_RAS-a!!!
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Pinkic,ja ti ne bih pisala ovde ono sto vec i sama ne znas sta mislim
jednostavno super si mi ti i drago mi je da se sa tobom ovde druzim
cmokic pinkic od mene i nastavi i dalje kao i do sad
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
pinkic draga veco moja cestitkice od ja i ljubac .....budi i ostani nas mali seprtlja...
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
cestitam pinke! samo tako nastavi! :greenjumpers: :greenjumpers: :greenjumpers: :wav: :wav: :wav: :71: :69: :56: :435: :420: :120:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
LAV_62 strašan lav
|
Datum registracije: 18 Nov 2004 Poruke: 3044
|
|
Sve cestitke pinkie od mene :120:
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
hvala vam...sta drugo da kazem..sto bi Djoka Balasevic rekao sta god da kazem pokvaricu....
Ipak na onoj drugoj temi sam rekla skoro sve sto sam imala..jednostavno hvala vama sto ste me zadrzali ovako dugo..namerno ili nenamerno...da nije vas, ne bi ni mene bilo...
Hvala sanjice, i charmed, i Yasmin i zilika i tebi lave..Hvala svima sto ste moja druga porodica
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Nightmare Odomaćeni član
|
Godine: 51
Datum registracije: 26 Feb 2005 Poruke: 2933
|
|
Ne, ne, Hvala tebi Pinkie. Samo tako nastavi.
|
_________________ The sun is the same in a relative way but you're older, Shorter of breath and one day closer to death. |
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
pinkie iako se ne znamo toliko zelim da ti cestitam na ovom uspehu i sve najbolje u daljem radu ...
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Draga moja koleginice, ne sumnjam da umes da pricas engleski i nisam mogao da nadjem bolje reci da opisem nase prijateljstvo. Zaista si mi draga i uvek uspes da me nasmejes, pa cak kad mi pretis sa metlicom, medjutim znam ja da nisi vestica vec jedna jako dobrodusna osoba koja pokusava svima na svaki nacin da pomogne, i koja se zrtvuje zbog drugih. To je vrlina koju covek danas retko nalazi, ali ti si jako dobar primer za to.
Zahvaljujem ti se sto se svakodnevno druzis sa nama, sto na igricama sve drzis pod kontrolom i sto si deo nase "velike porodice"....
Svaka ti cast kolegenice i nadam se da ces nam dugo verna ostati i da se dalje ovako lepo druzis sa nama....
Ljubac od mene...
PS: Posto si nasa Pinkie, naravno i roza ruze za tebe...
|
|
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Sa malo zakasnjenja cestitam Pinkie :wav: :greenjumpers: :greenjumpers: :greenjumpers:
Samo tako nastavi
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
*jovance* Veštica
|
Godine: 38
Datum registracije: 21 Feb 2005 Poruke: 1952 Mesto: los angeles, socal
|
|
Cestitam Pinkie.....samo tako nastavi da se druzis sa nama. Cmoka
|
|
|
|
|
|
jelena_ns Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 12 Dec 2004 Poruke: 3849 Mesto: Novi Sad
|
|
cestitam, samo pici
|
_________________ "Varoši ima, što da grešim dušu, boljih i lepših al’ samo jedna je, shvaćaš, varoš u koju se vraćaš!" |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|