:: |
Autor |
Poruka |
sekula_au Prijatelj foruma

|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija

|
|
Košarkaši vršačkog Hemofarma novi su prvaci Jadranske lige, pošto su sinoć u Beogradu u hali „Pionir savladali Partizan sa 89:76 (18:13, 23:25, 24:18, 24:20) u finalu tog regionalnog takmičenja. Vrščani su do pobede došli neočekivano lako, pošto su tokom cele utakmice bili u vođstvu. Ključno oružje novog šampiona regiona, koji je na putu ka trofeju savladao i ekipu Refleksa (branioca titule), bile su trojke kojima su sve vreme držali Partizan na distanci. Nebojša Bogavac postigao je 22 poena za Hemofarm, a Milenko Topić je dodao još 16. Najefikasniji u Partizanu bio je Kosta Perović sa 19 poena, a sledio ga je Uroš Tripković sa 16.
Hala: Pionir. Gledalaca: 4.000. Sudije: Ankarali (Turska), Belošević (SCG), Dožai (Hrvatska)
Hemofarm: Bogavac 22, Bakić 13, Rakić, Hukić 8, Miking, Popović 11, Vasiljević 6, Mišanović, Đikanović 13, Topić 16, Savović, Borisov.
Partizan: Tripković 16, Bogdanović 11, Božić, Perović 19, Šuput 4, Samardžiski 3, Borovnjak 2, Veličković, Bakić 4, Step 4.
|
|
|
|
|
 |
nebojsat Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Apr 2005 Poruke: 11

|
|
Steta za partizan. Ipak prvi je put. Bice bolje sledece godine!
|
|
|
|
|
 |
Enko73 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 51
Datum registracije: 07 Maj 2005 Poruke: 5 Mesto: CT-USA

|
|
pa partizan nije ima o sanse ha
|
|
|
|
|
 |
Enko73 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 51
Datum registracije: 07 Maj 2005 Poruke: 5 Mesto: CT-USA

|
|
|
|
 |
politika Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 10 Jun 2004 Poruke: 8

|
|
Hemofarmu čestitamo , a Partizan će to sigurno ispraviti.
|
|
|
|
|
 |
ninarija Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 5 Mesto: Leskovac

|
|
Epa ovako, ja mislim da je jadranska liga unistila i da ce i dalje da unistavaju nasu kosarku! Pa tu samo neko pere debele pare, i to moze da uredi samo onaj ko ne voli kosarku!!! Godinu dana gledam glupe utakmice, da bi sada za nedelju dana forsirali samo 4 tima!!! To je skroz nenormalno, mislim da se i vecina vas slaze sa mojim misljenjem!!!
|
_________________ N I N A R I J A - SRBIN |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|