:: |
Autor |
Poruka |
sekula_au Prijatelj foruma

|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija

|
|
Izuzetno sigurnom vožnjom na pisti ”Katalunja Finac Kimi Rajkonen trijumfovao je na Velikoj nagradi Španije. Bolid Meklaren Mercedesa pokazao je svu svoju moć, a Rajkonen je vodio od početka do kraja trke koja je trajala 66 krugova. Prednost na kraju, ispred drugoplasiranog Španca Fernanda Alonsa u Renou iznosila je 27,6 sekundi. Treći je bio Jarni Truli u Tojoti, a njegov klupski kolega Ralf Šumaher stigao je četvrti ispred solidnog Đankarla Fizikele. Svetski prvak, Nemac Mihael Šumaher u Ferariju trku je počeo sa osme pozicije, a odličnom vožnjom uspeo je da se probije do četvrtog mesta, ali posle dva malera, pucanja zadnje i prednje gume, morao je da odustane.
|
|
|
|
|
 |
KristinaNS Prijatelj foruma

|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad

|
|
Moj Kimi konacno prvi Obozavam ga,car je a svi ostali su velike nule posebno schumi
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
 |
sheba_diesel Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Mar 2005 Poruke: 183 Mesto: Beograd

|
|
I ja navijam za McLaren!Samo mi nije jasno sta se desava sa Ferarijem?Prosle godine su se prosetali kroz prvenstvo i ucinili ga nezanimljivim,a ove godine ne mogu nigde da pobede!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|