:: |
Autor |
Poruka |
baslem Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Mar 2009 Poruke: 2
|
|
zelela bi da skinem matrice pesama. kako to da uradim?
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
|
|
|
baslem Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Mar 2009 Poruke: 2
|
|
Da upravo to. Naime kad učim pesmu treba mi samo instrumental. Pošto ne sviram instrument nego samo pevam, pa stoga teško nalazim matrice pesama. Hvala na pomoći.
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Rado.
Imate u sledecoj kategoriji vishe, sortitanih po abecednom redu.
http://www.domaci.de/download_midi_fajlovi
To je - shto je. Za sada.
|
|
|
|
erminbhf Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Avg 2008 Poruke: 1
|
|
baslem je napisao/la sledeće: | Da upravo to. Naime kad učim pesmu treba mi samo instrumental. Pošto ne sviram instrument nego samo pevam, pa stoga teško nalazim matrice pesama. Hvala na pomoći. |
U koliko još želiš neku pomoć sto se tiče matrica mozes se javiti ma mail..
ermin1990@gmail.com
edit by skorpijica: prethodna poruka ti je obrisana, linkovanje nije dozvoljeno
|
|
|
|
|
|
sicko87 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 13 Jun 2008 Poruke: 1 Mesto: BP
|
|
Ljudi znateli vi uopste sta su matrice ili ti instrumentali. Kakav crni midi vi spominjete. Evo da vam pojasnim matrica ili instrumental je samo melodija bez glasovnih mogucnosti. A midi su nesto drugo,rade se na aranzerima i nekad note i akordi nisu tacni
|
_________________ NIKOLA SKORIC |
|
|
|
|
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא
|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...
|
|
To je tacno, ali takodje je tacno da veliki broj ljudi jos uvek ne pravi veliku razliku medju njima, zato je tesko razumeti sta odredjeni clan zapravo zeli. U ovom slucaju, clanu je ponudjen izbor i clan je potvrdio da je mislio na midi. Ukoliko je ipak mislio na nesto drugo, to je vec potpuno druga prica.
Inace, i na matricama se mogu (sve cesce) naci upravo (prateci/back) vokali/glasovi.
Pozdrav!
|
|
|
Lidija52 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Dec 2007 Poruke: 1
|
|
Meni tebaju instrumentali, kakav midi i karaoke, INSTRUMEMoze li me neko uputiti kako NJIH da skinem, ne glupave midi zvuke i karaoke varijante???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mozes zatraziti neki instrumental po "imenu i prezimenu" i ostaviti adresu na koju ti ga clanovi mogu proslediti. Nema potrebe za takvim tonom, ovde smo da jedni drugima pomognemo, a da bismo pomoc dobili potrebno je da znamo tacno sta je to sto zelimo. Recimo da ja napisem da trazim pesmu Zeljka Joksimovica - "Ledja o ledja", instrumental (na primer), i onda clanovi znaju sta da traze, a ako ostavim adresu znaju i kome da je posalju. Sticajem okolnosti, ovu pesmu imamo i na sajtu OVDE.
I to je sve, toliko je jednostavno.
|
|
|
roxydus Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Avg 2005 Poruke: 1
|
|
sergej cetkovic - nisu mi dali da te volim - instrumental
da li moze negde da se nadje?
(ili neka drugi instrumental sa novog albuma, 2010 - ali ovaj prethodni posebno)
[Edit by anchi22: Teme spojene.]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Buduci da nisu izdate na albumu, sumnjam da je do njih lako doci. Ako neko ipak nadje, neka pise ovde!
|
|
|
Jelica_ana_pop Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Avg 2009 Poruke: 2
|
|
Gde mogu da nadjem matricu pesme PLAVA PTICA a pevaju je JDP. Molim vas hitno je...
|
|
|
|
|
|
|