:: |
Autor |
Poruka |
Tajchi85 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 20 Maj 2011 Poruke: 20
|
|
Da li vam se desava da nakon vodjenja ljubavi imate modrice po telu?
Da li volite da grickate partnera tokom sexa?
Da li vam se desi nakon sexa da nadjete trag na telu a da se ne secate kad vam je to partner napravio? I da to niste osetili?
Negde sam procitala da tokom sexa par ne oseca bol (prilikom ujeda ili jaceg stezanja) jer u tom trenutku telo luci hormone srece, tako da telo umesto bola se oseca prijatno.
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Citat: | Da li vam se desava da nakon vodjenja ljubavi imate modrice po telu? |
Ne moj dragi me ne bije, ne maltretira... ne volimo vezivanje, lisice, bičeve...
Citat: | Da li volite da grickate partnera tokom sexa? |
Ne grickam ga, ne ujedam, ljubim ga
Citat: | Da li vam se desi nakon sexa da nadjete trag na telu a da se ne secate kad vam je to partner napravio? I da to niste osetili? |
Ne volimo muž i ja sado-mazo. Ipak je to vođenje ljubavi a ne borba za opstanak.
Citat: | Negde sam procitala da tokom sexa par ne oseca bol (prilikom ujeda ili jaceg stezanja) jer u tom trenutku telo luci hormone srece, tako da telo umesto bola se oseca prijatno |
Kakav bol ne treba da osećam? Ko voli bol, nek izvoli, jel ovde priča o sado - mazo, ili vođenju ljubavi????
|
|
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
bogami...ima tu dosta simptoma...
Kakav je to seks ako niko nema barem jednu slatku modricu...
ili ogrebotinu... ( ja ne grebem nikog , )
ili otisak zubica...otme se nekad kontroli ugriz pa zna bas da zaboli...
tokom tog nemoralnog cina ...
ali je nakako sladak bol... ne moze se to rijecima objasniti...probaj...
Neko voli da grize a neko voli da ga grizu.... i tako dalje...ne moram ja bas sve ispricati... klasican seks je malo bezveze i dosadan...
salim se....
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
Pablo26 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Okt 2011 Poruke: 101 Mesto: Subotica
|
|
Dobro je ubaciti s vremena na vreme i malo boli u sex. Adrenalin proradi. Ali ne treba preterivati
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|