www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Polozen ispit na faksu
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
boban11
Upozorenja: 2 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 03 Mar 2005
Mesto: Gradiska

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 30, 2005 2:39 pm    Naslov poruke: Polozen ispit na faksu Na vrh strane Na dno strane

Evo ovde cestitajte svojim prijateljima, curama ili momcima, bratu ili sestri, mozda djeci polozen ispit na faksu ili mozda maturski ispit u srednjoj skoli...

Evo ja cestitam svom kolegi polozen ispit iz Rimskog prava rpe par dana. Covek se spremao 4 mjeseca i napokon...Svaka cast

GiGi
*Pravi muškarac*
*Pravi muškarac*

Datum registracije: 09 Mar 2005
Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 03, 2005 10:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitke tvom kolegi!!!!!
Daj boze da se i ja sad u junu proslavim!!!!!!!!!

*jovance*
Veštica
Veštica

Godine: 38

Datum registracije: 21 Feb 2005
Mesto: los angeles, socal

usa.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 03, 2005 11:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cetitam i ja tvom drugu....... Mr. Green

tajanstvena
Veštica
Veštica

Godine: 41

Datum registracije: 07 Dec 2004
Mesto: novi sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 04, 2005 2:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hehe... cestitke i od mene... to mi je inace omiljeni predmet bio... Mr. Green

altajbek
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 03 Jun 2004

PorukaPostavljena: Pet Maj 06, 2005 6:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

POlaganje ispita treba i cestitati i proslaviti jer nema lepseg osecaja. Kao osvajanje slobode... Jer kada prodje ispit student ima samo jedan zadatak da uziva kao CAR!!!
Ja cestitam polozen ispit mom mladjem bratu Nebojsi....

ninarija
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 09 Maj 2005
Mesto: Leskovac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 10, 2005 12:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E sta to bese polozen ispit, ali bas je super da se neko setio ovo za cestitanje!
Ja bih zeleo da iskoristim priliku da sada cestitam svima koji su polozili ispite i zelim takodje ovima koji nisu da ih poloze sto pre!!!

micasaratina
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 10 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 10, 2005 12:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo ja cestitam mojo drugarici Gagi sto je dobila 10 iz racunovotstva(valjda se ovako pise) Laughing

Kralj KD
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 10 Maj 2005
Mesto: Kozarska Dubica

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 10, 2005 11:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam prijatelju Lolic B. na 5-om polozenom ispitu!!! Nakon dvije godine studiranja napokon ima uslov za drugu! Cekam te na trecoj godini!!!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Polozen ispit na faksu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon