:: |
Autor |
Poruka |
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Evo ovde cestitajte svojim prijateljima, curama ili momcima, bratu ili sestri, mozda djeci polozen ispit na faksu ili mozda maturski ispit u srednjoj skoli...
Evo ja cestitam svom kolegi polozen ispit iz Rimskog prava rpe par dana. Covek se spremao 4 mjeseca i napokon...Svaka cast
|
|
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Cestitke tvom kolegi!!!!!
Daj boze da se i ja sad u junu proslavim!!!!!!!!!
|
|
|
*jovance* Veštica
|
Godine: 38
Datum registracije: 21 Feb 2005 Poruke: 1952 Mesto: los angeles, socal
|
|
Cetitam i ja tvom drugu.......
|
|
|
|
|
|
tajanstvena Veštica
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Dec 2004 Poruke: 3820 Mesto: novi sad
|
|
hehe... cestitke i od mene... to mi je inace omiljeni predmet bio...
|
_________________ LJUBAV SE RADJA IZ VERE, ZIVI OD NADE, UMIRE OD MILOSTINJE... |
|
|
|
|
altajbek Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Jun 2004 Poruke: 13
|
|
POlaganje ispita treba i cestitati i proslaviti jer nema lepseg osecaja. Kao osvajanje slobode... Jer kada prodje ispit student ima samo jedan zadatak da uziva kao CAR!!!
Ja cestitam polozen ispit mom mladjem bratu Nebojsi....
|
|
|
|
|
|
ninarija Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 5 Mesto: Leskovac
|
|
E sta to bese polozen ispit, ali bas je super da se neko setio ovo za cestitanje!
Ja bih zeleo da iskoristim priliku da sada cestitam svima koji su polozili ispite i zelim takodje ovima koji nisu da ih poloze sto pre!!!
|
_________________ N I N A R I J A - SRBIN |
|
|
|
|
micasaratina Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 13
|
|
Evo ja cestitam mojo drugarici Gagi sto je dobila 10 iz racunovotstva(valjda se ovako pise)
|
|
|
|
|
|
Kralj KD Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 11 Mesto: Kozarska Dubica
|
|
Cestitam prijatelju Lolic B. na 5-om polozenom ispitu!!! Nakon dvije godine studiranja napokon ima uslov za drugu! Cekam te na trecoj godini!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|