:: |
Autor |
Poruka |
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
May everything you've wished for
And all you have in mind
Combine to make this birthday
The warm and special kind.
May all your friends surround you
To show how much they care
For you deserve the best in life
'Cos you have a warmth that's rare.
May your heart be filled with joy
May all your dreams come true
And may the year that follows
Be perfect just like you.
Nighty najlepse zeljice za tvoj rodjendan....ljubce od ja
|
|
|
sekula_au Prijatelj foruma
|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija
|
|
srecno i od mene sve najbolje u zivotu
|
|
|
|
|
|
Nightmare Odomaćeni član
|
Godine: 51
Datum registracije: 26 Feb 2005 Poruke: 2933
|
|
Hvala vam ljudi. Resio ja da ih ne brojim, al' server uredno prebacio cifru jutros. Ajte na pice...
|
_________________ The sun is the same in a relative way but you're older, Shorter of breath and one day closer to death. |
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
srecan rodjendan nightmare .. puno srece u daljem životu i sve najbolje od srca ti želi boky
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
sonjica Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 4471 Mesto: ispod palme na obali mora
|
|
Nighty , srecan rooodjis!!!!
Sve naj ,naj , naj...i jos vise od toga!!!
Evo me ja stizem na pice!!!
|
_________________ *Ko zna zasto je to dobro! ! !*Mislicu o tome sutra! ! !*
Za sve igrace igrica VAZNO!KLIKNI OVDE |
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Srecan 18.ti rodjendan i da ti se sve zelje ostvare i svaka ti se dala
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
(K)nighty, srećan Ti rodjendan! :occasion4: Uživaj u njemu (umalo) :blowkiss: Živ bio 100 :cheers: i u tih 100 potamani one veštice, živ' ti ja! :laughing5: Jest', zaboravih, svaka ti se dala, :female: al' ti uzmi samo jednu ili bar jednu po jednu ......
:love5:
|
_________________ Mo'š misliti! |
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Oh Druze, zar ti je danas 18.???
Zelim ti iz sveg srca... SRECAN RODJENDAN, sve najbolje, puno srece, zdravlja, ljubav, uspeha i da ti se ama bas svaka zelja i svaki san ostrave i da ti se svaka dala a na vreme dobila!
|
|
|
|
|
|
Little_dress ~50% angel & 50% devil~
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 3035 Mesto: Dream world
|
|
Sale, srecan ti rodjendan! Zelim ti uspeha na svim poljima tvojih interesovanja.
Jesi li pozeleo nesto?
Duni!!!
Sacekaj malo i uskoro ce ti se zelja ostvariti!!!
|
|
|
Nightmare Odomaćeni član
|
Godine: 51
Datum registracije: 26 Feb 2005 Poruke: 2933
|
|
Hvala, hvala, hvala. Vi kad resite nekog da dotaknete, to mora da prodrma je li? Nema veze i treba da drma. Pa mozda ovu matoru cuku upravo takve vibracije pokrecu! Rekoh li mozda? SIgurno. Hvala svima.
|
_________________ The sun is the same in a relative way but you're older, Shorter of breath and one day closer to death. |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
sta da ti kazem osim srecan tebi rodjendan.....da mi zivis jos 1000 godina barem a posle nek umire ko god hoce... Ostani ono sto jesi jer takvog te najvise volimo...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Kolega srecan rodjendan!!! Izvini sto kasnim! Zelim ti sve najlepse,da si nam ziv i zdrav do 120,dosta je Puno uspeha na poslu,srece,ljubavi i para!!! Zelimo ti ja i moj muzic ULT_RAS!
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|