:: |
Autor |
Poruka |
MPshofer Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Mar 2008 Poruke: 15
|
|
Ja se izvinjavam što sma otvorio novu temu, ali stvarno ne znam o čemu se ovde radi... Moilim Vas da mi pomognete!
Imam nekih problema sa kompom. Tačnije, priča kreće ovako....
Pre nekih mesec dana iz čista mira mi se zamrzne slika na kompu,i boje se kao malo razliju...npr dok sam na face . Naravno, ukoči se sve! Kada ga restarujem prvo mi se pojavi ova slika.
Slika
Pošto ja lupim enter, windows kreće da se učiatava do negde i onda se opet zamrzne tj ukoči
Slika 2
Primetio sam da kada god se pojave ove crne tačkice kao na ovoj slici
Slika 3
komp nikada neće da pokrene windows, već se večito zamrzava i onda sam prinuđen bio da ga isključim neko vreme, pa ga starujem pa pored nekih 5-6 restartovanja onda se podigne sistem. Onda sam pre nekih 2 nedelje, oborio sistem, i sve je funkcionisalo fantastično, komp mi nikada nije bolje radio!
Danas da ga upalim, opet ista priča, odnosno, prvo situacija kao na slici 2 i 3. Samo, što sada ni pored 500 restartovanja nije hteo da podigne sistem.
Šta mislite šta je kvar, sigurno nije do softvera već ja mislim da je problem hardverski. Nešto sam čitao po forumima i neki su ljudi imali slične probleme kao ja, i izgleda da je u pitanju bila grafička ili nešto slično, ili napajanje, nemam pojma...
Pomozite, molim vas!
|
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Kada si oborio sistem, da li si nesto tj. neki program instalirao pa da ti se ta greska opet ponovila?
Da li si probao da ides kroz 'Safe mode'? (pri paljenju pritiskaj F8 dugme, pa izaberi Safe mode).
Ako je do 'hardware' moze svasta biti, od graficke, napajanja, hard diska...
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
MPshofer Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Mar 2008 Poruke: 15
|
|
Ne, instalirao sam sve drajvere, cak sam nabaio i najnovije drajvere za moju grafickui taman da instaliram avast-a onda se opet sve javilo isto.
Hoce da podigne iz safe moda, ali iskreno, ne razumem se bas najbolje i kako da provalim sta je... MOj drug je imao identicne simptome, i kada je zamenio graficku, resio je problem... Pozajmio sam graficku od drugara, ali ne moze da se uglavi, nemaju iste magistrale... Izduvao sma prasinu u kucistu, i opet sve isto....
|
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Ako ne mozes vec da koristis njegovu graficku, onda stavi tvoj hard disk u njegov kompjuter i vidi kako ce da radi. Ako bude opet problema onda je definitivno hard disk. Ako ne, onda je moguce da je tvoja graficka karta otisla.
Probaj, pa javi sta je bilo.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
D@cha Prijatelj foruma
|
Godine: 89
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla
|
|
Ova poslednja slika ukazuje prvenstveno na problem sa grafikom,pa nije lose u principu da sa 3dmark testiras ceo racunar,moguce je da ima jos nekog problema
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|