:: |
Autor |
Poruka |
msatm4 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jan 2011 Poruke: 3
|
|
Ovako neki dan sam isao kod kozmeticarke,da mi stanji obrve jer su mi stvarno guste,e sad zena me je pocupala i kad je to odradila u medzuvremenu sam prolio oko 3 litra suza a poslije tretmana sam bio ko da mi je lice bilo al napominjem samo lice na solarijumu,znaci toliko sam bio crven da nemogu opisat,pa mi je kozmeticarka rekla da svaki dan mazem kremom lice ona je rekla nivea posle jutarnjog umivanja,evo i nakon tri dana meni opet crvena koza oko obrva i izmedzu njih a ja i dalje mackam kremom.
E sad posto ja imam veoma suhu kozu volio bih da mi neko preporuci neku kremu koju je vec koristio i koja stvarno djeluje?
Sve sugestije su dobro dosle,hvala.
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Najbolja preporuka je da svakako odeš kod kožnog lekara, ispričaš dogadjaj...svakako da ćeš dobiti najbolje i najefikasnije rešenje...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
spale88 Banovan! Upućeni član
|
Datum registracije: 16 Nov 2010 Poruke: 316
|
|
Lane86 je napisao/la sledeće: | Najbolja preporuka je da svakako odeš kod kožnog lekara, ispričaš dogadjaj...svakako da ćeš dobiti najbolje i najefikasnije rešenje... |
slazem se
dermatolog najbolje resenje
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|