:: |
Autor |
Poruka |
marken Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Okt 2007 Poruke: 20

|
|
Navijacka pjesma sa svjetskog prvenstva u kosarci atina 98:pogledajte sva ta lica, kosarkasi sa razglednica. Majica plava lopta zuta, kos je posledica suta. Da se drhti da sve prsti da se zna, bolji smo cak i od dream teama! Zato smo sada resili cvrsto da pobedimo kada je gusto, oj haha jugoslavija! ! Ima li iko tu pesmu,unaprijed zahvalan sam ako neko nadje. Pozdrav
|
|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Ostavi e-mail
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |

|

|
|
|
|
 |

|

|
|
Moze li neko da mi nadje pjesmu za skinuti negdje od Irine Kapetanovic - Irina i VI - Zgrabi svoju srecu . iz 2000.godine.Unaprijed sam mu zahvalan.
[Edit by Raziel@Nosgoth: Premesteno iz podforuma Tražim naziv DOMAĆE pesme ili izvođača...]
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Da li neko mozda zna ko pjeva ovu pjesmu u pitanju je neka pjevacica:sa mnom sa mnom druze se oni ljudi koje gube sve ja imam lice ili krila andjela.Molim vas ako neko zna koja pjevacica pjeva ovu pjesma neka mi se javi na e-mail.Unaprijed hvala mu.Veliki Pozdrav od Markena.Cao moj e-mail je mrkjankovic@yahoo.com
[Edit by Raziel@Nosgoth: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
Mozes pokusati u delu Tražim naziv DOMAĆE pesme ili izvođača..., gde mozes da saznas ko je izvodjac i koji je naziv numere koju trazis. Zatim mozes upisati zelju ovde i ako neko ima pesmu, sigurno ce ti je poslati. Sve ovo bi vec trebalo da znas, jer nisi bas "od juce" na sajtu, a ista pravila vaze za sve nase clanove.
Pozdrav, marken!
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
marken je napisao/la sledeće: | Moze li neko da mi nadje pjesmu za skinuti negdje od Irine Kapetanovic - Irina i VI - Zgrabi svoju srecu . iz 2000.godine.Unaprijed sam mu zahvalan.
[Edit by Raziel@Nosgoth: Premesteno iz podforuma Tražim naziv DOMAĆE pesme ili izvođača...] |
Proveri mail
Poslato
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |

|

|
|
Da li neko možda ima skinutu pjesmu od Eleonore Barudžije - Skupilo se društvo staro .Molim vas ako neko ima ovu pjesmu skinutu u mp3 formatu neka mi je pošalje na moj e-mail.Unaprijed hvala mu.Veliki Pozdrav od Markena.Ćao moj e-mail je mrkjankovic@yahoo.com
[Edit by Raziel@Nosgoth: Premesteno iz podforuma Tražim naziv DOMAĆE pesme ili izvođača...]
|
|
|
|
|
 |
dagaljubi Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 13 Sep 2008 Poruke: 1

|
|
|
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
marken je napisao/la sledeće: | Da li neko možda ima skinutu pjesmu od Eleonore Barudžije - Skupilo se društvo staro .Molim vas ako neko ima ovu pjesmu skinutu u mp3 formatu neka mi je pošalje na moj e-mail.Unaprijed hvala mu.Veliki Pozdrav od Markena.Ćao moj e-mail je mrkjankovic@yahoo.com
[/size] |
Izvoli Eleonora Barudzija - "Skupilo se drustvo staro".
|
|
|
|
|
 |
svracak Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 23 Maj 2008 Poruke: 2

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|