www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Boky 1000!!!! ;)
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 28, 2005 8:35 am    Naslov poruke: Boky 1000!!!! ;) Na vrh strane Na dno strane

E pa druze moj, sta da ti kazem...

Mnogo me podsecas na "mladog" Jugovica koji je na pocetku osvojio "Filozofiju i Psihologiju" i sto je jurio postove na igricama i Trac-u... u drustvo se opustis i ludujes kao ja, a na ozbiljnim temama dajes jako kvalitetne i dobre odgovore, koje mozda drugi i ne prate, ali ja ih vidim i mogu ti reci da imas jako dobro misljenje i da je steta sto ih nema vise kao tebe...

Postao si redovan i aktivan clan ovog sajta i u rekordnom roku si dogurao do prvih 1000 postova i zato ti cestitam iz sveg srca i nadam se da ces da nastavis tako i da ces kad tad mene u svemu da nasledis...

Bravo brate... svaka ti cast Exclamation

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 28, 2005 10:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitam i ja od sveg srca...samo napred, i ne brini cuvacui te, samo ti cepaj Wink Mr. Green

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

LAV_62
strašan lav
strašan lav

Datum registracije: 18 Nov 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 28, 2005 10:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve cestitke boky i od mene.

zvoncica
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 05 Sep 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 28, 2005 12:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

BRAVOO!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Najvrednije i najlepse stvari na svetu ne mogu se videti ili dodirnuti.One se mogu samo osetiti srcem!!!

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 39

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 28, 2005 4:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hvala svima ...
kao sto sam rekao sinoc kod juge u pricaonici .... ovo je tek pocetak ..
ovde sam samo 10 dana iako pise da sam registrovan jos pre godinu .. ali sto skolom sto ostalim obavezama nisam imao vremena da surfujem netom toliko.. medjutim kada se vremena naslo dosle su i poruke a sto je najvaznije doslo je i drustvo koje sam upoznao u veoma kratkom roku ...
hvala svima vama a posebno hvala mom drugu Jugovicu na ovako lepim recima koje je napisao na pocetku ove razglednice ...

lovegoddess
Veštica
Veštica

Godine: 43

Datum registracije: 24 Feb 2005
Mesto: Hidden island...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 28, 2005 5:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cesitkice i od mene boky...samo tako nastavi... Very Happy

Boky
¤ The King of Kolo ¤

canada.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 28, 2005 5:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@lovegoddess .. hvala hvala .. i trudicu se da odrzavam prosek

Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 58

Datum registracije: 31 Avg 2004
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 28, 2005 6:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bravo bokili.....cestitkice i od mene

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 28, 2005 8:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sine nas dragi,pa evo i roditelji da ti cestitaju,izvini sto kasnimo! Embarassed Vole te i ljube tvoji roditelji,samo tako nastavi,vala si isti tatko Razz hihi Zmokic vejiki!

NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 40

Datum registracije: 01 Avg 2002
Mesto: Oreškovica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 28, 2005 9:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samo napred, imas cestitke od mene, vidim se na drugom spratu uskoro Mr. Green

Boky
¤ The King of Kolo ¤

canada.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 28, 2005 10:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hvala svima .. a posebno mojoj mami na slatkoj cestitci i bebi .. Mr. Green

*jovance*
Veštica
Veštica

Godine: 38

Datum registracije: 21 Feb 2005
Mesto: los angeles, socal

usa.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 29, 2005 12:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

EEEEEEeeeeee Boki......kad pre 1000 Shocked Shocked Shocked i ti si me stigo......bravo, bravo.....samo tako nastavi..... Twisted Evil Twisted Evil

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Boky 1000!!!! ;) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon