www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Koliko biste platili ovu torbu?
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 27, 2010 6:18 pm    Naslov poruke: Koliko biste platili ovu torbu? Na vrh strane Na dno strane

Ako na njoj piše "Viktorija Bekam", moraćete da izdvojite 13.000 dolara.

Bivša Spajsica koja već godinama "razmrdrava" modni svet ozbiljno se bacila na dizajniranje, pa pored kolekcija haljina i naočara za Sunce, sada nudi i ženske tašne.

Viktorija Bekam (35) ponosno je na svom Twitter nalogu objavila da su zalihe dve torbe već rasprodate, od čega je jedna "otišla" za samo sat vremena.

Ta torba od kože i platna košta 2.370 dolara, dok mala od krokodilske kože košta čak 12.900 dolara.

Uprkos ovim cenama, devojke koje žele da budu u trendu očigledno su ih "razgrabile", piše britanska štampa.

(MONDO)

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 28, 2010 1:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Torba mi se ne svidja i da je dzaba Smile

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 28, 2010 1:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kokoske... ove materijalistice koje platise ovu torbu toliko...

Prica, istinita, iz zivota:

Moj bivsi sef i jedan od sefova jedne velike kompanije (dakle, super zaradjuje, cca 250-300 tisuca dolara na godinu) bio je ozenjen za jednu zenu koja je inace i prijateljica moje zene. A sto je ta njegova bila potrosac! to je za nevjerovat... dakle, ona si je stalno kupovala ovako neke torbice, pa cipele od 3000 dolara, pa narukvice za 20 000 dolara, telefone s draguljima i slicno.

I, naravno, njemu doslo iz guze u glavu i nadje drugu. Ova druga je daleko manje materijalista. A sad, ova prva cmizdri i bi da joj se on vrati. Hoce, da malo sutra.

Sad kad je potrosila svu lovu koju je imala - konacno se sponzorusha zaposlila. I mislim da joj sad ovakve kupovine jedino u snovima padaju na pamet.

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

Datum registracije: 06 Avg 2010
Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 28, 2010 9:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

2300 $ i nije neka lova...za torbicu... Mr. Green
mislim za onog ko ima malo para viska.... Rolling Eyes

ja da zaradjujem 300 hiljada godisnje... Laughing
svaki mjesec bi curi kupio po jednu ovaku malu torbicu...od malog krokodila...nek ima... Mr. Green
mrzim ljude koji imaju lovu a nesto se stiscu... Rolling Eyes pogotovo na svojim najblizim... Rolling Eyes
na koga ce trositi pare nego na porodicu i prijatelje... Rolling Eyes

dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Rolling Eyes

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 28, 2010 7:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma, torba k'o svaka torba. Ima kod Kineza jeftinije, može se nać! Very Happy

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

Datum registracije: 06 Avg 2010
Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 28, 2010 7:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ima...ali te torbe su od koneskih krokodila...a oni su mali i zuti...
i koza im je loseg kvaliteta... Wink

dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Rolling Eyes

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Koliko biste platili ovu torbu? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon