Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
Ipak je ovo sad Messijevo vrijeme...
Messi never dives
Messijev super gol
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
Alexns Tinkerbell's pixie dust
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
Simulira on, i te kako.. kad nije rezultat 3:0
u Ligi Shampiona, Svetskom prvenstvu.. Bash protiv Reala je jako lepo zaronio pre par nedelja.. igra rukom, agresivni startovi..
Al' niko ne moze da kaze da nije dobar fudbaler, al' k'o i svi drugi nije svemoguc.. najbolje se to pokazalo na Svetskom prvenstvu
Ne znam, bar ja licno ne mogu da nadjem nikoga od napadaca ko se bash istakao posebno.. od vezista imam favorite, isto i sa odbrambenim igracima, a pogotovo golmanima, al' napadaci.. ima dosta dobrih, al'.. josh se secam Henry-a iz Arsenala
edit: Sad mi pade na pamet.. da npr. Messi ode iz Barse u neki drugi klub, sumnjam da bi mu aplaudirali kao shto su Eduardu Arsenalovi navijaci, kad je Arsenalu dao gol u dresu Shahtjora
Bobak_BL * Domaci Lazov *
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
da je dobar jeste...al' ima boljih...sto jes' jes...
ja mislim da je to sve sto je on pruzio... i da slijedi pad...
sagorice...kao i ronaldinjo...paz'te sta vam rekoh...
ja se sjecam kanidje i batistute...to su bili napadaci...kompletni...
brzina, stabilnost, tehnika, igra sa obadve noge , precizan i jak sut...
igra glavom...sto je jako vazno...kod napadaca...
i bilo ko od njih dvojice...da je sad u igri...niko im ravan ne bi bio....
mesi mene malko podsjeca na modifikovanu...tj superverziju inzagija...
ronaldo i drogba su meni bolji od njega...
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
aureliano ♣ El Capitán ♠
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
Alexns je napisao/la sledeće:
josh se secam Henry-a iz Arsenala
Henry u Arsenalu je moj favorit svih vremena. Wengerov najbolji izbor ikad!
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
Alexns Tinkerbell's pixie dust
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
aureliano je napisao/la sledeće:
Alexns je napisao/la sledeće:
josh se secam Henry-a iz Arsenala
Henry u Arsenalu je moj favorit svih vremena. Wengerov najbolji izbor ikad!
Slazem se, u vezi obe recenice!
Wenger je po meni najbolji trener za pronalazenje "mladih talenata".. Viera, Cole, Anelka, Campbel, Ljungberg, Pires.. "vadjenje" Henry-a iz Juventusa, Eduarda iz Dinama, Fabregasa iz Barse.. Van Persie, Walcott.. cak i kad bih zeleo verujem da ne bih mogao da nabrojim sve mlade igrace koje je doveo pre nego shto su bili i blizu dozivljavanja vrha slave, a koji su bili u top10 na svojoj poziciji..
Bobak, pa gde na Pipa.. Pipo rodjen u ofsajdu
Drogbu da ne komentarishem.. ne znam ko vishe simulira, on il' Cristiano.. nadju se
Bobak_BL * Domaci Lazov *
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
pa rekoh modifikovanu verziju...krece se smotano kao i on...
i svako smece od lopte utrpa u go...
ali posto je modifikovan on zna i da se krece van ofsajda....
i da daje golove iz svih polozaja...
ja ga nesto ne volim...ruzne dribrlinge ima...seljacke...nikako nije za oko...njegova igra...
ne uzivam gledajuci ga...
daj nemoj zezati...od drogbe nema sanse da uzmes loptu...
i suta iz svih mogucih pozicija...u skoku nema boljeg od njega...
samo sto je on jedini od pomenutih bas klasicni napadac....
pa i ne moze da bude u istoj prici sa mesijem i ronaldom...
al' ronaldo je ronaldo... njega kad 'oce....real je nepobjediv...
samo sto ni njega nikako nece...
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Sascha336 * Vatreni delija *
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
"Zlatna lopta" Mesiju, Murinjo trener godine
10. januar 2011. | 20:01 | Izvor: Sportske.net
Veliko iznenađenje, Leo Mesi ostavio iza sebe Ćavija i Inijestu. Murinjo trener godine, Altintopov gol najlepši.
FIFASvečanost u Cirihu je završena, trajala je čitavo popodne, završena izborom najboljeg igrača sveta u 2010.
Prvi put je izabran ženski trener godine, u pitanju je Silvija Nejd "kouč" Nemica koje dominiraju svetskim fudbalom. Najbolja igračica godine dolazi iz Brazila, u pitanju je Marta koja ovo priznanje osvaja peti put.
Nagradu za fer plej dobio je ženski fudbalski tim Haitija za svoje hrabro držanje tokom katastrofe u njihovoj zemlji.
Predsednička nagrada otišla je Dezmondu Tutuu, za njegov doprinos organizacija Mondijala u Južnoj Africi.
Izabran je tim godine koji vrvi od igrača Barselone, Reala i Intera.
Ono što je "Marka" otkrila tokom dana, ispostavilo se kao tačno, Žoze Murinjo je trener godine, odneo je trofej ispred trenera svetskih prvaka Del Boskea.
MurinjoPortugalac je sa Interom osvojio triplu krunu prošle sezone. Žiri koji se sastoji od novinara, fudbalera i trenera je dao Murinju prednost, imao je 35.92 % glasova, dok je Del Boske osvojio 33.08. Iza njih je ostao Pep Gvardiola sa oko 8%.
Gol godine je fantastični pogodak Hamita Altintopa protiv Kazahstana.
MesiLeo Mesi je osvojio titulu najboljeg igrača sveta u 2010. godini, što predstavlja ogromno iznenađenje jer su u svim anketama Ćavi i Inijesta važili za favorite.
I sam Argentinac je ostao iznenađen, zahvalio se drugovima iz tima, odbranio je titulu iz prošle sezone. Mesi je dobio 22.65% glasova, Inijesta je sakupio 17.3, dok je Ćavi imao 16.5% podrške.
Kao i svaki izvor i ovaj će izazvati dosta kontroverzi, ali ovo nije ni prvi ni poslednjih put da FIFA donese nelogičnu odluku.
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma