:: |
Autor |
Poruka |
nakia Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Jan 2007 Poruke: 178
|
|
Zbog cega se javlja nezadovoljstvo u dugoj vezi, a kada sve funkcionise ?
Zasto se probudi zelja da budes sa nekim drugim kada ti se bas svidi, a u sutini ga i ne poznajes?
Sta moze da utice na takva osecanja?
Gde je napravljena greska?
|
_________________ Odlazim sa sajta, iz Srbije, čeka me neko!
Dovidjenja DOMACI.DE |
|
|
|
|
Bobak_BL * Domaci Lazov *
|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
|
|
prezasicenost...monotonoija...jedno te isto svaki dan...
probajte negdje da otputujete...zajedno...ili ti otputuj....
ili jednostavno odmorite se malo jedno od drugog...
a to da ti se svidja neko drugi i da bi rado bila sa njim...to je sasvim normalno...
i ja vidim i brbljam svaki dan barem sa dve cure s kojima bih bio...
s nekim od njih mogu i da budem... (ali ni jedna me ne privlaci toliko koliko osoba s kojom sam...u vezi )
ali...da l vredi to...seksualno zadovoljstvo...mene, nas, i vremena koje provedosmo..skupa...naravno da ne vredi....
sve u svemu...to se zove zrelost....
kada mozes da odolis raznim iskusenjima...i uvijek stavljas osobu koju volis ispred sebe...seksa i bilo cega...
moze bit da je to u pitanju...ali vjerovatno nije...
a moze biti i da sve funkcionise kako treba...al' da je ljubav negdje isparila...
i ostala je samo navika...a navika i ljubav nemaju ama bas nista zajednicko...
ljubav kad nestrane...covjek ne treba da pati ni sebe ni tu osobu s kojom je...
i da glumi da je sve u redu... kad je ocigledno da nije...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti.... |
|
|
|
|
|
|
|
Kada kazem "nezadovoljstvo", mislim na celokupna desavanja u vezi. Verujem da ova tema mnoge zanima koji su u dugoj vezi, pa svaki komentar je vredan!
|
Dovidjenja DOMACI.DE |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Prost odgovor. Tu nema one ljubavi koja bi trebala da veže dvoje ljudi. Ja sam u vezi dugoj već 9 godina i ne osjećam nezadovoljstvo, ima tu pomalo svađe, nekad nerazumijevanja, ali nezadovoljastva....to ne. Nezadovoljstvo se javlja kada ljubavi nestane, samo mi ne želimo to da shvatimo niti da se suočimo, da prekinemo i nastavimo svoj život. Jer, to je već stvar navike, a navika je jedna vrlo nezgodna stvar<. nesigurnost prvo, strah od samoće, novog početka, nepoznavanja vlastite duše i stvaranja pretpostavki bez pitanja. Razgovor može da pomogne, ali ljudi više ne znaju da razgovaraju, ne znaju da se postave jedni prema drugima onako kako bi trebalo, to obično skrene i odmah ide na svađu i prebacivanje...Nema tu ljubavi. Ne one prave, jedinstvene, one koja obuzima cijelo biće.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
Bobak_BL * Domaci Lazov *
|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
|
|
Citat: | Kada kazem "nezadovoljstvo", mislim na celokupna desavanja u vezi. Verujem da ova tema mnoge zanima koji su u dugoj vezi, pa svaki komentar je vredan! |
dobro...
izvini, ja mislio tebi se oci malo zaljepile,
za nekog drugog momka...a u vezi si malo duzoj...
pa ne znas sta da radis...
pa...mnogi koji su u duzoj vezi ne osjecaju to sto si ti napisala...
da neko treci osjeca... a ne ti...
jer da sve funkcionise dobro i normalno, ne bi mu se neko svidio,
i ne bi zellio da bude stim nekim...ko mu se odjednom malo svidja...
mada smijem desnu ruku u vatru staviti...
da si ti ta koja ne zna sta da radi...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti.... |
|
|
|
|
|
|
|
Hm, izgleda da sam jedina koja se druzi sa osobama koje su u dugoj vezi, a imaju ovakve probleme!
Bolje ne stavljaj ruku!
|
Dovidjenja DOMACI.DE |
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
nakia je napisao/la sledeće: | Zbog cega se javlja nezadovoljstvo u dugoj vezi, a kada sve funkcionise ? |
Upravo to nezadovoljstvo je znak da ne funkcioniše... Možda nema svadja i razmirica, ali svakako je to prvi signal da su emocije na izmaku... Zato se javlja nezadovoljstvo, jer nema ispunjenosti i onih osećanja koja bi te pokrenula...
nakia je napisao/la sledeće: | Zasto se probudi zelja da budes sa nekim drugim kada ti se bas svidi, a u sutini ga i ne poznajes? |
Tu sledi nastavak... Javlja se želja, upravo iz tog nezadovoljstva i počinješ da tražiš na drugoj strani ono što nemaš u svojoj vezi... Sviditi se, misliš da od njega/nje možeš dobiti ono što ti je potrebno i što bi želela... Jer misliš da će ti sa njim/njom biti bolje...
nakia je napisao/la sledeće: | Sta moze da utice na takva osecanja?
Gde je napravljena greska? |
Razne stvari mogu da utiču na takva osećanja... Možda niste na istoj talasnoj dužini, možda niste dovoljno "hranili" vašu ljubav...možda ste dozvolili da sve predje u naviku i monotoniju... Kao i biljka koja se ne neguje i ne zaliva na vreme... U takvoj situaciji greška je u oboma... I jedan i drugi nisu dali sebe dovoljno da bi to opstalo... A, ako nije rodjena ta potreba, to znači i da vam nije stalo jedno do drugog dovoljno... A, tada je najbolje da se ta veza i prekine...
nakia je napisao/la sledeće: | Hm, izgleda da sam jedina koja se druzi sa osobama koje su u dugoj vezi, a imaju ovakve probleme!
Bolje ne stavljaj ruku!
|
Nisi jedina, naravno... Ima dosta ljudi koji imaju takve ili slične probleme... To je donekle i normalna stvar... Ali, takvo razmišljanje neće doneti dobro... Svi smo mi različiti i ne postoji šablon kako će se stvari odvijati... Ja se uvek vodim tezom... Koliko daš, toliko i dobiješ... U svakom slučaju...ko ne reskira, ne dobija...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Mogu da potvrdim sve sto je rekla Lane. Uglavnom se okrecemo i zelimo nesto drugo bas kad u vezi nesto ne stima.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|