:: |
Autor |
Poruka |
KZS Upućeni član
|
Datum registracije: 11 Mar 2005 Poruke: 395 Mesto: Apatin
|
|
Prvo pozdrav. Evo ovako ja bih vas molio ako moze novi cd od Jovane iz Granda. Cd je izasao pre par dana. Molim vas ako ste u mogucnosti sto pre. Hvala unapred.
|
_________________ JeLeN PiVo - StVaRnO NaJbOljE
:occasion5: |
|
|
|
|
Gile80 Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 3261 Mesto: Beograd
|
|
KZS je napisao/la sledeće: | Prvo pozdrav. Evo ovako ja bih vas molio ako moze novi cd od Jovane iz Granda. Cd je izasao pre par dana. Molim vas ako ste u mogucnosti sto pre. Hvala unapred. |
Koja Jovana - Jovana Tipsin ili neka druga Jovana. Cim mi nabavimo album bice sigurno podignut na sajt
|
|
|
|
KZS Upućeni član
|
|
|
Ma pre je bila ofarbana u plavo sad je brineta . Ebem ti neznam kako se preziva. Jako zgodna devojka.
|
|
|
|
|
Gile80 Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 3261 Mesto: Beograd
|
|
KZS je napisao/la sledeće: | Ma pre je bila ofarbana u plavo sad je brineta . Ebem ti neznam kako se preziva. Jako zgodna devojka. |
Pa daj neku od njenih starih pesama, ako je ona sto je pevala sa Kemalom Malovcicem pesmu Senke (Ja necu da se krijem doveka, ja necu senku nego coveka...) onda je to Jovana Tipsin
|
|
|
|
KZS Upućeni član
|
|
|
Nije to Jovana Tipsin. Gile bre znas je sigurno . Njeno umetnicko ime je Jovana gledaj grand pa ces odma skontati koja je. Nemam vise ni jednu pesmu od nje jer sam stare obrisao sa kompisa tako da neznam da ti kazem.
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Samo Jovana iz Granda? Daj bar nazive neke pesme,koju bre Jovanu da trazimo?
|
|
|
KZS Upućeni član
|
|
|
Sanjice stvarno neznam. Kazem ti nemam njene stare pesme obrisao sam ih sa kompisa. Gledaj malo petkom Grand bude svaki put.A na koju ti jovanu mislis ajd reci reci od neke pesme pa cu ti reci jel to ta. Ja se nemogu sad setiti ni jedne pesme pa me podseti. AAAAaaaaa plakacu
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Pa kako da gledam Grand,toga nema u Izraelu a ja znam samo jednu Jovanu pevacicu,onu plavusu
|
|
|
KZS Upućeni član
|
|
|
Ako nemate to. Jel moze DJ KRMAK-Samokriticna?
|
|
|
|
|
|
|
|
Imas ceo njegov album na sajtu
|
|
|
KZS Upućeni član
|
|
|
E pa to je ta Jovana. Nju trazim.
|
|
|
|
|
|
|
|
Koja sad Jovana,a prethodni post o DJ Krmak? Zbunjujes me,nisam spavala nocas,pojasni mi
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|