:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
... kome to?
|
|
|
|
|
|
cezar1071944 Glas mog anđela
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...
|
|
Saljem poljubac svim dragim ljudima ovde,koje sve volim i dragi su mi.a ima ih punooo..
Saljem poljubac gagici,meddi,gkukolj,Mysty,anchi22,Bobek_BL,Bojanu_ kralju,Raziel@Nosgoth,*Mayche* i coco_bilu,dragoj škorpijici (kojoj sam ostala duzna nesto,ali nisam zaboravila,TEMPTATION,misicu,twetiiju,Bokijy,lanetu,nextajox,Idealno -Losoj..daragani m.naravno!.opet sam nekog zaboravila,ali mi nece zameriti..od srca je..i nek leti poljubac daleko..
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Vraćam dami iznad i prvoj osobi koja se pojavi ispod mene.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Uzvraćam pa šaljem: Mysty • Dragani.M • Nexti • Maychetu • Anchi22 • Cezarici • [mis]Nightmare • Sweet Honi • gkukolj • kuma-Vili jedan veliki •
Onda(k): Temptation • grofici od Stapara • Lane86 • Idealnoj •
I na kraju: Gagici • Miss Pookie • Ikserici (X-girl) • Šanerki • Tortici • Filciki • Smiljki.b • Tamari Magis • Francuskinji • Dameski • Dragani(fan) • Daji23 • Jeciki • Поцелуйчик Цвету • Kissy • …
I prvoj dami ispod.
|
|
|
TEMPTATION Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 16 Sep 2009 Poruke: 3364
|
|
Uzvaram coco bilu i cezarici..
Zatim saljem gkukolj,Bobak,Mysty,Mayche,Anchi,Raizel,skorpijici,gagici,dragani,boky,lane86,[mis]Nightmare...
naravno i svima ostalima koje nisam nabrojala...
|
_________________ Sto ne boli to nije zivot,
sto ne prolazi to nije sreca. |
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Uzvracam poljubac cezaru tj. sanjalici i temptation a saljem svim dragim osobama
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Uzvraćam dragim ljudima, koji su me se setili i ljubnuli... Dragi, Cezare, Coco i Temptation...odlete jedan ogroman ljubac do vas...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Uzvracam cezar1071944, coco_bill-u i TEMPTATION...
Cmoka osobi iznad...
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
|
|
Ljubim...moju dragu Anči...
|
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Uzvracam cezarici i cocou
a saljem mojoj Lane86
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
|
|
Ljuuubiiim moju Nextajox...da puukneee...
|
|
|
|
|
|
cezar1071944 Glas mog anđela
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...
|
|
Uzvracam svima,a saljem Toniju i Sweet Honey,njih sam zaboravila u guzvi onoj..pa nek leti dalje..
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|