:: |
Autor |
Poruka |
dados Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 80
|
|
Potrebni su mi saveti za kupovinu multifunkcijskog uredjaja, pa bih vas zamolio za pomoc i da mi odgovorite na moja pitanja,znam da je ovo vec dosta pominjano ali meni treba vise odgovora odjednomtako da se izvinjavam na ponavljanju, ako vec postoji odogvorna neka od mojih pitanja samo ostavite link ka postu, unapred hvala:
1) Budzet je do 8000 dinara
2) Potreban je za kucnu i za neku osnovnu office namenu
3) Ketridzi i punjenja da su medju jeftinijima, bilo bi super ako je moguce naci za njih kompatibilni, reciklirani ili ako mogu sam da ih dopunjujem.
4) Po mogucnosti da ima faks ali ako cu sa tim izgubiti na performansama onda moze i bez njega, ili moze faks da se podesi na drugi nacin?
5) Garancija ne igra neku ulog posto preodpostavljam da svi oni imaju po godinu dana, ali bi bilo super da je servis podrska bar na nekom normalnom nivou.+
6) Da li je bolje uzeti odvojeno skener i stampac i ako jeste zasto?
Unapred hvala!
|
_________________ Sve o sportskom lovu i ribolovu |
|
|
|
|
dados Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 80
|
|
Bilo kakav savet?
|
_________________ Sve o sportskom lovu i ribolovu |
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
ne mogu ti pomoci u odabiru modela, al' mogu odgovoriti na poslednje pitanje:
generalno je (ukoliko ti je vazan kvalitet) bolje uzeti odvojeno stampac i skener jer multi uredjaj sa nizom cenom ne moze nikad postici isti kvalitet.
Ja koristim Canon-ov stampac i prezadovoljan sam, punjenja kertridza su bila 100-300 dinara (zavisno da li je kolor ili crni), a novi kertridzi su oko 1.000 ako me secanje dobro sluzi.
Licno nemam skener, al' drug ima takodje Canon-ov i kvalitet skeniranja je preeedobar.. tako da ti od srca mogu preporuciti njihove inkjet modele.
Opet, ponavljam, to su utisci koje sam stekao iz licnog iskustva.
|
|
|
|
|
D@cha Prijatelj foruma
|
Godine: 89
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla
|
|
Kao visegodisnji potrosac(citaj lomilac) ink jet uredjaja toplo ne prepotrucujem te multifunkcijske uredjaje,ali ako bas mora onda neka bude Canon, jer gore stvari od HPa nema
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|