:: |
Autor |
Poruka |
Killaz ***Don Brate***
|
Godine: 34
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...
|
|
Svi fanovi domaceg rep-a i Hip Hop-a pisite koga najvise gotivite iz bassivity-a Meni su definitivno najbolji V.I.P. i Struka,da cujem vas...
|
_________________ Vozim auto sa zvezdom na haubi,sedmica bembara S8 audi |
|
|
|
|
stojke_86 EGO!'s superhero
|
Godine: 38
Datum registracije: 27 Nov 2006 Poruke: 2334 Mesto: Beograd
|
|
A jel mogu ovde da pišu fenseri koji poslušaju domaći rep s vremena na vreme? 8)
Ako mogu, samo da kažem da Struka i Demian imaju mnoooooooogo dobre rime. Mislim, to je mišljenje fensera
Basiviti je zakon 8)
|
|
|
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
stojke_86 je napisao/la sledeće: | A jel mogu ovde da pišu fenseri koji poslušaju domaći rep s vremena na vreme? 8)
Ako mogu, samo da kažem da Struka i Demian imaju mnoooooooogo dobre rime. Mislim, to je mišljenje fensera
Basiviti je zakon 8) |
Nije dozvoljeno fenserima, ali napraviće se izuzetak!
Bassivity rules!
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
Danchy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Jan 2007 Poruke: 81
|
|
Ma Bassivity zakon...Ikac,Demian,Struka,Shorty...ma legende...ne zna se ko je bolji...samo poslusat pjesmu od Shortya i V.I.P.a "Digni glavu gore"... 8)
|
_________________ Jaci je ponos moj od bola...ma idi do djavola!
klikni |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|