:: |
Autor |
Poruka |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475

|
|
Zlatan Ibrahimović kažnjen je sa tri utakmice suspenzije pošto je Disciplinska komisija italijanske Serije "A" pregledala snimak susreta Juventus - Inter (0:1) i utvrdila da je napadač "stare dame" namerno udario defanzivca Intera Kordobu. "Najzaslužniji" za nervozu švedskog internacionalca bosanskog porekla je, po svemu sudeći, naš bivši reprezentativac Siniša Mihajlović.
- Celu utakmicu Mihajlović je vređao Zlatana - obelodanio je na jednoj italijanskoj radio stanici menadžer švedskog fudbalera Mino Rahola.- Da sam ja bio na njegovom mestu ne bih izdržao ni četiri minuta, udario bih Mihajlovića i dobio crveni karton.
Šta se dešavalo na travi "Dele Alpija"?
- Mihajlović ga je "častio" najtežim psovkama na srpsko-hrvatskom jeziku koji i ja dobro poznajem pa sam se i na TV snimku uverio šta se dešavalo. Mislim da bi fudbaler Intera morao da bude oštro kažnjen.
Inače, čelnici Juventusa su već najavili da će se žaliti na Ibrahimovićevu kaznu koja im značajno umanjuje šanse da stignu do titule (Zlatan bi preskočio i veliki derbi sa Milanom na "San Siru").
|
|
|
|
|
 |
mmilan80 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 24 Apr 2005 Poruke: 10 Mesto: nis

|
|
Sumnjam da ce Mihajlovic zbog psovki na Srpskom biti kaznjen, jer mu ovo nije prvi put.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|