www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ne grizi, nisi u "Sumraku"!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 29, 2010 3:18 pm    Naslov poruke: Ne grizi, nisi u "Sumraku"! Na vrh strane Na dno strane

Zbog sve češćih lečenja ugriza na vratu, nalik onima iz filmova o vampirima, američki lekari apeluju na ljubitelje sage "Sumrak", da ne grizu svoje partnere.

Reagujući na izveštaje da neki tinejdžeri u SAD ujedaju svoje partnere i piju njihovu krv, lekari ističu da se na taj način prenose virus HIV-a i hepatitis.

"Flora koja postoji u ljudskim ustima mnogo je prljavija od one u ustima psa ili mačke", rekao je portparol Američke akademije za pedijatriju, hematolog i onkolog Tomas Abšer.

Lekar Orli Avitzer, stručni savetnik časopisa "Consumer Reports" koji objavljuje Udruženje potrošača u SAD, mesecima je izučavao uspeh serijala "Sumrak" među tinejdžerima.

Prema mišljenju Avitzera, u tim filmovima namenjenim mlađoj publici, vampiri su prikazani kao "seksi, privlačni i intrigantni".
"Sve je pomešano sa strašću, pojedini obožavaoci zaista veruju da su i sami vampiri pa grizu svoje partnere."

Veliki uspeh u SAD imaju i TV serije o vampirima "Prava krv" i "Vampirski dnevnici".

(MONDO)

don_alen
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 09 Maj 2008

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 29, 2010 3:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bolesni ljudi, pogotovo retardirane curice, vriste na taj film... :S
film nema veze s vezom

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 29, 2010 3:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Doista... imbecilan film!

cezar1071944
Glas mog anđela
<b>Glas mog anđela</b>

Datum registracije: 11 Mar 2008
Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

seychelles.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 29, 2010 4:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svasta..ne privlaci me da budem ni vampir ni zrtva,tako da sigurno necu gristi ljude za vrat..svi znamo sta se moze sve putem krvi preneti..ne zna onaj ko nece da se informise samo.ako mi je do nekog stalo,pokazacu to na mnogo lepsi i suptilniji nacin,a ne ujedanjem.

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 29, 2010 10:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ništa mene više začudit ne može, vjerujte. Crying or Very sad

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Ne grizi, nisi u "Sumraku"! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon