:: |
Autor |
Poruka |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
SVAKA TI CAST Pinkie!!
Pored Sonjice i Lemija si ti vredna pcela Maja za igrice bez granice a uspust uspes ipak da svratis svuda po malo da bi se sa svakim druzila. Svaka ti cast i na vrlini da sve postignes na vreme. Nadam se da ces dalje tako vredna i druzoljubljiva da budes.
Cestitam ti na 8000. postu
|
|
|
|
|
|
leggy Samuraj
|
Godine: 47
Datum registracije: 24 Nov 2004 Poruke: 4140 Mesto: Tampico, Tamaulipas, Mexico
|
|
OOOOO! Bravo PINKI!!
|
_________________ Viva Zapata y Subcomandante Marcos! |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
:136: Svaka cast! Bas si vrednica :305: :band:
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
bravo devojcice.....ljubce od ja....
|
|
|
lovegoddess Veštica
|
Godine: 43
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 6554 Mesto: Hidden island...
|
|
cestitkice i od mene...
|
_________________ El amor ha florecido en mi corazon a causa de tu amor. |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Jugovic sta reci nego.... hvala ti bas si me uspeo postideti od jutros..hihihihi..a sto se druzeljubivosti tice budi siguran dok hocu..dok god me ne budu banovali zbog moje neozbiljnosti...hihihihi
hvala i svima vama na cestitkama....kako bih ja mogla da dodjem do te cifre da mi nije vas cestitka vama, sto me ovoliko trpite, a ne meni
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
leggy Samuraj
|
Godine: 47
Datum registracije: 24 Nov 2004 Poruke: 4140 Mesto: Tampico, Tamaulipas, Mexico
|
|
pinkie je napisao/la sledeće: | kako bih ja mogla da dodjem do te cifre da mi nije vas cestitka vama, sto me ovoliko trpite, a ne meni |
Pa dobro... to je istina... nemamo mnogo izbora
|
_________________ Viva Zapata y Subcomandante Marcos! |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
pinkie je napisao/la sledeće: | cestitka vama, sto me ovoliko trpite |
'fala 'fala,sta ces imamo slonske zivce :300: Salim seeeeeeeee :318:
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
|
|
a tebi sanjice hvala na orkestru..posto smo ja i jugo danas raspolozeni za djuskanje hajde pridruzite se
|
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
pinkie je napisao/la sledeće: | Jugovic sta reci nego.... hvala ti bas si me uspeo postideti od jutros.. |
Nema na cemu... i drugi put!
pinkie je napisao/la sledeće: | cestitka vama, sto me ovoliko trpite, a ne meni |
Psssssst cuti more... ako to cuju, onda cu i ja sad trebati da se zahvaljujem a znam da mene jedva trpe...
Nije to da te neko "trpi" vec druzenje!
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
|
|
znaci tako jel da..samo me vi zezajte sanjice i leggy..neka vas neka..hihihihihi
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
|
|
ma jugovicu nista ne brini....znam ja da me oni vole samo nece da priznaju..hihihihihi
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|