:: |
Autor |
Poruka |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475

|
|
RIM - Siniša Mihajlović je najavio rastanak sa Interom, ali i progovorio o problemima koji su i ove godine sprečili "neroazure" da stignu do trofeja.
- Teško je promeniti mentalitet osoba koje su već deset godina ovde. Taj Inter još nije spreman da osvaja trofeje. Moja savest je čista, nisam siguran da je kod pojedinaca to slučaj - smatra Mihajlović.- Naši ciljevi u završnici ove sezone su osvajanje trećeg mesta i Kupa Italije. Uostalom, i trijumfalni ciklus Lacija počeo je osvajanjem kupa. Nadam se da će tako biti i u Interu, iako bez mene. Morati je rekao da u sledećih mesec i po dana svi fudbaleri moraju da zasluže ostanak u klubu. Ja sam profesionalac i iz iskustva sa Interom izlazim čiste savesti.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|