www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kucni ljubimci i zivciranje
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
Picard
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 35

Datum registracije: 28 Feb 2005
Mesto: Bjelovar

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 20, 2005 9:25 pm    Naslov poruke: Kucni ljubimci i zivciranje Na vrh strane Na dno strane

Kakvog kucnog ljubimca imate,dali biste sto mjenjali na njemu, i sto vas najvise smeta kod njega?

Raf
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 76

Datum registracije: 01 Jul 2004
Mesto: Stepojevac , Srbija

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 20, 2005 9:34 pm    Naslov poruke: Pozdrav . Na vrh strane Na dno strane

Moj kucni ljubimac je moj pas Reks , i kod njega nebih ama bas nista menjao . Sasav je brate sto gradi ili jos bolje kao struja .

Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 58

Datum registracije: 31 Avg 2004
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 21, 2005 11:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

obozavam svoju blesavu pudlicu koja je razmazena ....tvrdoglava ali i tako pametna i slatka i ama bas nista ne bi menjala na njoj....

sneza021
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 20 Apr 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 21, 2005 11:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja imam stene od 2,5 mes i uzasno je sladak..ali dok ne izrastu zubi nece nam biti lako,samo vreba ruke i papuce Very Happy

Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 58

Datum registracije: 31 Avg 2004
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 21, 2005 2:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma mani ruke...to je manje ili vise...ovaj moj ludak je jeo i papuce i carape i jastucice ...sve zivo....

rottie
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 28, 2005 9:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nista me nervira, samo dlake, strrrasno se linja. Ko bi rekao, ali rottweileri se dosta linjaju..

nnina
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Apr 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 29, 2005 1:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

moja milica je najsladji mesanac na svetu,slatka kao beba dok spava i dosadna kaostenica kad je budna. ako znate sta su pocepane papuce, knjige, trenerke... onda znate na sta mislim Very Happy

kruela
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 46

Datum registracije: 30 Apr 2005
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 30, 2005 7:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

moj pas srecko je mnogo zivahan,tvrdoglav i blesav i voli da unistava stvari,mada ga ja bas volim sto je tako lud,nikad nije dosadno.ne verujem da bi se moji roditelji bas slozili sa mnom

unique
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 01 Maj 2005
Mesto: Krusevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 01, 2005 2:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moja dva psa su Cezar i Dolly, iz Krusevca, rase Samoyed, i stvarno ne znam nekog da ima da se pozali na rasu uopste iz bilo kog razloga! pametni su , lepi, do duse malo vise svojeglavi, i porucio bih svima koji zele a ne mogu da se odluce za rasu, da uzmu samoyeda i verujte mi necete se pokajati!

kiki79
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 21 Feb 2005
Mesto: Wien

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 30, 2005 6:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

moja cindy je moja jedina, nebi htjela nista mjenjati samo da nije vako plasljiva. boji se i manjeg psa od nje Mr. Green

*Nebojsa*
Banovan!

Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 41

Datum registracije: 31 Maj 2005
Mesto: Zvornik

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 31, 2005 6:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja bih licno mom morskom prasetu samo zapusio usta,pravi je smor

lusilu
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 46

Datum registracije: 07 Jun 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 07, 2005 7:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

imala sam 2 hrcka , živcira me sve kod njih, kako razbacuju piljevinu oko kaveza i treba ih cisitit svaki dan i grizu kavez a tako stvaraju buku..ali opet sam se rasplakala kad je ženkica ugunula Sad

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> Kucni ljubimci i zivciranje Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 1 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon