:: |
Autor |
Poruka |
Wizard Prijatelj foruma
|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Feb 2005 Poruke: 4234 Mesto: IbiZZa
|
|
|
|
|
Wizard Prijatelj foruma
|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Feb 2005 Poruke: 4234 Mesto: IbiZZa
|
|
da dodam jos po nesto...
8) 8)
|
|
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Svaka cast za temu, aj ak ti nije tesko ponekad ubacit u album koju dobru sliku. Ja obozavam tuning, hvala ti na ovim stranicama gde mogu nac slika i stogod zanimljivosti za tuning.
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
Zana04 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 26 Jan 2005 Poruke: 12
|
|
Svaka cast za ovu temu, TUNING je predobra stvar...jel i vi imate tunirane aute, ili vam je to samo zanimacija vise ?
|
|
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Ja nikad nisam to radio sa svojim kolima, finansije me sprecavaju... .......obozavam tuning..........da imam vise para sigurno bi se ovim bavio.
|
|
|
begoran Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 89 Mesto: Zrich / Beograd
|
|
|
|
|
^pedja^ Krajišnik iz Like
|
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 1825 Mesto: Veternik (Novi Sad) - SER (Vojvodina)
|
|
evo jedna slicica,od mali milon koliko imam.....tuning obozavam,tj vise styling,jer se tuning bavi modifikovanjem motora,a za to je potrebno malo vise para,tako da ja vise obozavam styling,ali i styling se primeti s tuning ne (mislim na ulici kad se gleda auto)....
|
_________________ Uvek se treba truditi da iskoristimo današnji dan maksimalno,jer ni mi a niti ko drugi zna šta nas čeka sutra |
|
|
|
|
acacelic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Apr 2005 Poruke: 17 Mesto: beograd
|
|
pedja dobra ti je ta slicica iz TS br 2. mogli bi malo da prikazemo DOMACU RADINOST.
|
_________________ xtreme power |
|
|
|
|
|
|
|
evo nesto domace losa je fotka
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 1825 Mesto: Veternik (Novi Sad) - SER (Vojvodina)
|
|
evo jos jedna slika
|
_________________ Uvek se treba truditi da iskoristimo današnji dan maksimalno,jer ni mi a niti ko drugi zna šta nas čeka sutra |
|
|
|
|
|
|
|
Pedja imas li neku slicicu sa domacih puteva,ili neku tvoju?
|
|
|
|
|
|
|
|
jedna sa domacih,puteva
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|