:: |
Autor |
Poruka |
njakit Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Mar 2005 Poruke: 181
|
|
ribolovci pisite o svojim iskustvima
|
|
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Mozda sam samo jednom u zivotu pecao, i to na mrtvoj tisi i uvatio sam par manjova.
|
|
|
momcilo Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 07 Dec 2004 Poruke: 176
|
|
Bio sam par puta sa prijateljem,ali nisam ja pecao.
U stvari rasporedili smo se-on je pecao,a ja sam mu prinosio pivo
Inace,svidelo mi se.Nigde nikoga-mir i tisina,hladno pivo 8)
|
|
|
|
|
|
VesnaV Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Apr 2005 Poruke: 12 Mesto: Subotica
|
|
Bila je zima hladna kao led. Morala sam setati da me ne bi morali odmrzavati. Tako sam setala i ugledala da nema plovka na povrsini vode. Brzo sam potrcala i povukla stap. Osetila sam da je na udici velika riba. Posle pola sata zestoke borbe riba je izvadjena. To je bila stuka tezine 2.5 kg. As moje karijere.
|
|
|
|
|
|
pilot01 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 57
Datum registracije: 29 Sep 2004 Poruke: 67
|
|
sto se tice pecanja, to je ono sto me odmara - rekreacija mozga i duse.
iskustva mozda ne previse, ali dozivljaja nebrojano.
najlepse pecanje dozivljeno kuci na kanalima
ovo pecanje ovde i nije tako zanimljivo. jeste riba krupna, dobar ulov, ali mi je i suvise siguran ulov.
kuci je mnogo drugacije, teze, a ja volim izazov.
volim reku, volim prirodu i zato pecam. ja sam od onih ribolovaca koji ne jedu ribu.
|
|
|
|
|
|
njakit Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Mar 2005 Poruke: 181
|
|
bravo,vesna!samo tako nastavi pa mozda odemo zajedno jednom na pecanje,jer ja nemam jos takvog kapitalca
|
_________________ .!.!.!.!.!.!.!.AAAAAAAAAAAAAAAA.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.! |
|
|
|
|
machor Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 25 Apr 2005 Poruke: 10
|
|
Ljudi što se tiče ribolova to je nešto jedino što me može opustiti, neznam jednostavno volim otići zabaciti štapove,ponesem sebi koje pivo, ma prava uživancija, pa još ako se šta na štap zakači heeeh!!!!!
|
|
|
|
|
|
momcilo Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 07 Dec 2004 Poruke: 176
|
|
machor je napisao/la sledeće: | Ljudi što se tiče ribolova to je nešto jedino što me može opustiti, neznam jednostavno volim otići zabaciti štapove,ponesem sebi koje pivo, ma prava uživancija, pa još ako se šta na štap zakači heeeh!!!!! |
:thumbright:
|
|
|
|
|
|
borovina Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Apr 2005 Poruke: 12
|
|
jednog dana isao sam sa tatom i njegovim prijateljima na pecanje. dugo smo cekali, ali riba nije grizla, i onda je odjednom tatinom prijatelju velika riba zagrizla. poceo je vuci i nakon 15 minuta zestoke borbe silk nije mogao izdrzat i pukao je
|
|
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Nisam nikad pecao, mozda bi i pozelio nekad otici ali mislim da nemam strpljenja za taj sport ili rekreaiju...Volim nesto dinamicnije. Ali naravno da volim pojesti finu ribu, narocito oslic...mmmmmmmmmmm
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
KZS Upućeni član
|
Datum registracije: 11 Mar 2005 Poruke: 395 Mesto: Apatin
|
|
Pecanje je zakon ja neznam nikog ko nevoli pecanje. Kakav oslic care probaj ti stuku i soma pa ces videti sta j prava riba a ne ova morska i uvozna.
|
_________________ JeLeN PiVo - StVaRnO NaJbOljE
:occasion5: |
|
|
|
|
klikni Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Maj 2005 Poruke: 11
|
|
to je mnogo dobra stvar zivci se opustaju i to je zdravo. svaka cast memedovicu pravi ribololvac
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|