:: |
Autor |
Poruka |
melisaedo Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 14 Nov 2009 Poruke: 3 Mesto: tuzla

|
|
cao trebam dvije pjesme kojih nema ovdje a jako mi se svidjaju ;
MINA KOSTIC "CRNO SUNCE " I JOS JEDNA NJENA "TRAZI DALJE " a negdje sam cula da je naziv i "NEGDJE SI ME IZGUBIO" bila bi presretna kad bi imala te pjesme email:melisa_r.90@hotmail.com
|
|
|
|
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
melisaedo je napisao/la sledeće: | cao trebam dvije pjesme kojih nema ovdje a jako mi se svidjaju ;
MINA KOSTIC "CRNO SUNCE " I JOS JEDNA NJENA "TRAZI DALJE " a negdje sam cula da je naziv i "NEGDJE SI ME IZGUBIO" bila bi presretna kad bi imala te pjesme email:melisa_r.90@hotmail.com |
^ Obe su poslate.
Pozdrav!
|
|
|
|
|
 |
melisaedo Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 14 Nov 2009 Poruke: 3 Mesto: tuzla

|
|
trebam pjesmu od elme sinanovic" kazu mi ljubavi "  imali moje pjesme
[Edit by Raziel@Nosgoth: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Poslata Elma
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|