:: |
Autor |
Poruka |
Sassa77 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 09 Maj 2010 Poruke: 1 Mesto: Bela Palanka
|
|
Ćao! Ja sam novi član. Da li mi neko može objasniti kako da postavim svoju fotografiju?
Unapred hvala, pozdrav!
|
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Dobrodosao!
Da postavis fotografiju, treba da kliknes dole na Odgovori dugme, gde ce ti dati opciju da okacis fotografiju.
Skroz dole ce ti pisati Ime fajla i na desno ces imati dugme na kojem pise Browse... (Trazi)
Kliknes na to dugme i novi prozor ce da se pojavi gde ces ti onda da trazis tvoju fotografiju koju zelis da podelis sa nama. Izaberes (u ovom slucaju kao primer), Slika1.jpg i izaberi opciju Open. Sada je taj prozorcic nestao i vratio se se na glavnu stranicu.
Kod Komentar fajla u toj boksi mozes da napises neki komentar i kada si spreman ti klikni na dugme Dodaj atacment.
Kada se taj proces zavrski onda klikni na dugme odgovori na dnu stranice sa tvoje leve strane i slika je poslata.
Upamti da ima limit tj. kolika velicina fajla sme da bude. Ja mislim da je za 3mb po fajlu, nisam 100% siguran.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|