:: |
Autor |
Poruka |
nika1991 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 05 Maj 2010 Poruke: 2 Mesto: Rijeka

|
|
pomoć!!!!!!!!!
imam jedno pitanje! na kojim stranicama mogu lako,brzo i naravno besplatno skinuti pjesme od prljavog kazalista, dine merlina, crvene jabuke, baruna, gazda, zlatnih dukata ....da napomenem trebaju mi svi albumi od ovid izvođača.... ako netko možda i ima pjeseme u svojoj kolekciji, molim da mi pošalje na mail : monika_tomic91@yahoo.com !!!
unaprijed hvala...
btw. nije za mene, decko mi ih obožava pa se eto trudim.....hihi....
|
|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Pozdrav nika1991,
Linkovanje na forumu je zabranjeno, tako da ti pesme mogu biti jedino poslate mailom, ukoliko neko od članova poseduje tražene diskografije mnoge pesme možeš pronaći i u našoj download sekciji
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |
nika1991 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 05 Maj 2010 Poruke: 2 Mesto: Rijeka

|
|
hvala na odgovoru ....
ok..al skidala sam pjesme, no kad sam ih otvarala pisalo mi je 0 bytes...ugl. upisala sam u trazilicu naziv pjesme, pronasla ju, i kliknula na download, zatim save on disk, i kad sam htjela pustiti, nista.....ne razumijem zasto.... .....imas mozda odgovor zasto???
pozdrav!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|