www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Test: Koliko dobro poznajete svojeg partnera
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> ~ Njihova razbribriga ~
::  
Autor Poruka
*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 24, 2010 11:19 pm    Naslov poruke: Test: Koliko dobro poznajete svojeg partnera Na vrh strane Na dno strane

1. Znam imena najboljih prijatelja mojeg partnera.

da ne

2. Znam što partnera najviše muči u ovom trenutku.

da ne

3. Volimo razgovarati, i imamo mnogo zajedničkih tema.

da ne

4. Znam koje osobe najviše iritiraju mojeg partnera u posljednje vrijeme.

da ne

5. Znam točno koji mu je najveći životni san.

da ne

6. Znam na što je spreman da bi taj san ostvario, a na što nije.

da ne

7. Osjećam da se dobro poznajemo.

da ne

8. Kad smo razdvojeni, fali mi njegovo/njezino društvo.

da ne

9. Često se ljubimo ili zagrlimo s mnoštvom emocija i strasti.

da ne

10. Osjećam da se međusobno cijenimo.

da ne

11. Moj partner kao osoba ispunjava sve moje potrebe, emocionalne i fizičke.

da ne

12. Kad imam problem, povjerit ću ga partneru i zajedno ćemo naći rješenje.

da ne

13. Volim partnera kao osobu, sa svim dobrim i lošim stranama.

da ne

14. Radije provodimo vrijeme zajedno nego razdvojeni, u društvu prijatelja.

da ne

15. Poznajem sve njegove/njezine mane i prihvaćam ih.

da ne

16. Moj mi je partner ujedno i najbolji prijatelj.

da ne

17. Niti jedno od nas dvoje ne dominira u razgovoru ili donošenju odluka.

da ne

18. Kad vodimo ljubav, radimo to strastveno i koncentrirani smo samo jedno na drugo.

da ne

Odgovori

Ako ste odgovorili "DA"...

... 17-18 puta: Izvrsno! Vi ste zaista sretan par, dobro se poznajete i uživate kad ste zajedno. Partnera osjećate i doživljavate kao prijatelja, kao nekoga kome se možete slobodno povjeriti i na čiju pomoć možete uvijek računati. Vaš partner bit će bezuvjetno na vašoj strani, jednako kao i vi na njegovoj! Ova vas veza ispunjava i na emocionalnoj i na fizičkoj razini. Teško je naći takvu osobu, i zato čuvajte ovu vezu ili brak – ne dajte da se ikada svede na rutinu i naviku i ostanite zauvijek ovako bliski!

... 15-16 puta: Vaša veza je lijepa i ispunjava velik dio vaših potreba, ali očito nedostaju još neke stvari da bi bili do kraja ispunjeni i sretni. Pogledajte gdje ste odgovorili s "NE", to su područja na kojima morate poraditi. Bila bi šteta da radi nekoliko segmenata veze s kojima niste do kraja zadovoljni prokockate sve ono što je inače između vas dobro. A da imate puno zajedničkih sretnih trenutaka, to je sigurno! Uživajte u svemu što vas oboje čini sretnima, a eventualne probleme pretresite s vremena na vrijeme i rješavajte zajedno!

... 10-14 puta: Vaša veza ima svijetlih trenutaka, ali i dosta problema. Nema vam druge nego da ih zajedno rješavate, jer se ništa neće riješiti samo od sebe. Ako se pitate ima li to sve smisla i vrijedi li truda, pogledajte onda na koja ste pitanja odgovorili s "DA" – neka vam to bude polazna točka. Iz segmenata u kojima se nadopunjujete i slažete izvucite optimizam i energiju s kojom ćete krenuti u rješavanje problema.

... 1-9 puta: Ako ste toliko puta odgovorili s "NE", bojim se da osjećate i bijes i nezadovoljstvo zbog svega što stoji između vas i zbog svega što vas razdvaja. Vi najbolje znate koji su vaši problemi – sada je krajnji trenutak da se s njima hrabro suočite i rješavate ih zajedno. Sigurno postoje još brojne stvari koje vas vežu i radi kojih uvijek ima smisla pokušati "još jednom". Pretresite ih, iz njih izvucite snagu i uz mnogo kompromisa pronađite trajno rješenje. Čak i ako ne uspijete, moći ćete zatvoriti to poglavlje života i krenuti dalje mirne savjesti, znajući da se niste predali bez borbe.

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 25, 2010 11:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
... 17-18 puta: Izvrsno! Vi ste zaista sretan par, dobro se poznajete i uživate kad ste zajedno. Partnera osjećate i doživljavate kao prijatelja, kao nekoga kome se možete slobodno povjeriti i na čiju pomoć možete uvijek računati. Vaš partner bit će bezuvjetno na vašoj strani, jednako kao i vi na njegovoj! Ova vas veza ispunjava i na emocionalnoj i na fizičkoj razini. Teško je naći takvu osobu, i zato čuvajte ovu vezu ili brak – ne dajte da se ikada svede na rutinu i naviku i ostanite zauvijek ovako bliski!

Zato smo i zajedno. Svih 18 odgovora je "da". Ali to sam već znala i bez ovog testa, ipak hvala na maloj razonodi. Razz

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> ~ Njihova razbribriga ~ -> Test: Koliko dobro poznajete svojeg partnera Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon