www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ne pričajte o bivšim ljubavima
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> ~ Ženska razbibriga ~
::  
Autor Poruka
*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 23, 2010 10:03 pm    Naslov poruke: Ne pričajte o bivšim ljubavima Na vrh strane Na dno strane

Koliko je bitno urediti se za prvi izlazak sa muškarcem jednako je, ako ne čak i više, važno o čemu ćete pričati s njim. Vjerovale ili ne, i muškarci imaju tremu pred izlazak sa ljepšim spolom, naročito ako je taj prvi sastanak dugo odlagan.

Zato, drage moje budite vi te koje će otjerati nervozu i prvi izlazak s njim učinite zanimljivim i bezbrižnim.

Greška koju žene na prvom sastanku naprave jeste razgovor o bivšim ljubavima. To se obično desi u onom trenutku kada nestane priče i nastupi neugodna tišina za oboje. Onda se žene “razvežu” o svojim, uglasvnom slavnim iskustvima iz prošlih veza. U ovakvoj situaciji ovo je najgori način da prekinete tišinu, zato se radije sjetite neke šale ili zanimljivih detalja iz svog djetinjstva, on će vam biti zahvalniji.

Iako će ga tema o vašim iskustvima iz prošlosti možda više zanimati, znajte da tako neće misliti nakon sastanka. Koliko god oni voljeli znati sve o ženi s kojom sjede, naročito kada su njeni “bivši” u pitanju, ipak će im više pažnju zaokupirati žena koju ne mogu čitati kao “otvorenu knjigu”.

Znači prvi sastanak je idealna prilika da ostvarite prvi kontakt i zaintrigirate jedno drugo, ali bez iznošenja intimnih detalja, bar ne previše. Zaintrigirati ga možete vašim smislom za lijepo, duhovito ili neobično. Na vama je da smislite šta je to.

Savjet iskusnijih: Sve što mu trebate reći, otkrivajte dozirano, jer to je najsigurniji način da zadržite njegovu pažnju na duže staze.

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 23, 2010 10:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zaista, nikada mi nije bilo jasno da neko na spoju priča o bivšim ljubavima, sreći ili zadovoljstvima i razočaranjima kroz veze. To se kosi sa granicama, prvo pristojnosti, a drugo i sa razumom. Naučite biti zaista dostojanstveni. I ono što jeste, prirodni. Izvještačenost pametni ljudi brzo prepoznaju, i samo ćete tako zadobiti njegovu pažnju.

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 23, 2010 10:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ja licno mislim, da ta iskustva treba da se podele. Mislim, ocigledno ne na prvom sastanku ali ako je veza duza, treba da se zna. Sto zbog iskustava(losih, dobrih..ne seksualnih), sto zbog jednostavnog upoznavanja osobe sa kojom ste. Ali ne treba u smislu, "to je radio moj bivsi", ili...nesto slicno

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> ~ Ženska razbibriga ~ -> Ne pričajte o bivšim ljubavima Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon