:: |
Autor |
Poruka |
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
|
|
Здраво девојке! Имам проблем са мањком килограма. Обично девојке иду на дијете да би достигле савршену линију, али код мене је то наопако...На мојих 175 цм висине, мало ми је 60кг...Занима ме ваше мишљење, како се угојити на природан начин? Сви савети и већ испробане методе су добродошле...
|
|
|
|
***Margarita*** Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Okt 2007 Poruke: 367 Mesto: Beograd
|
|
moj savet ti je jedi redovno, znaci dorucak, rucak i vecera su obavezni, plus uz to idu i uzine.jedi koliko god i kad god mozes.jedi vise ugljenih hidrata u kombinaciji sa belancevinama, pij neke preparate, kao sto je Herba lajf ili slicno, ali ne kao zamenu za obrok nego kao uzinu.efekat ce sigurno biti vidljiv.
|
_________________ I barely know you,but somehow I know what you're about.play with my mind. |
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Zaposli se negde u kancelariji i jedi brzu hranu
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
|
|
Ствар је у томе, што нон.стоп нешто жваћем,непрекидно...Не прескачем ниједан оброк, али џаба...Кажу да је ствар и у генетици..
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Moglo bi biti od pomoci savet koji sam nedavno procitala:
Da biste dobili u težini, morate povećati unos hranljivih materija koje koristite u ishrani za najmanje 500 kcal/dan, vodeći računa da pri tome poštujete sledeće principe pravilne ishrane:
− Ugljeni hidrati treba da obezbede 55-65% energetskih potreba i to tzv. složeni ugljeni hidrati (žitarice, testenina, voće, povrće).
− Belančevine u ukupnom energetskom unosu treba da učestvuju sa 10-15% i pazite da pri tom odaberete kvalitetne vrste mesa i ribe, jogurt, sir, jaja.
− Ukupan unos masti treba da bude do 30% dnevnog energetskog unosa, sa dovoljnim unosom nezasićenih masnih kilina, tj. lako iskoristljivih biljnih ulja.
− Izbor namirnica napravite tako da obezbedi raznovrsnost obroka. Kad je u pitanju ritam i broj obroka, najčešće savetuje pet do šest obroka dnevno (doručak, ručak, večera i dve ili tri užine).
Što tiče dodataka ishrani, mogli biste da pokušate sa nekim multivitaminskim preparatom.
|
|
|
|
|
|
Double Hearts Love Sucks
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks
|
|
Prestani da crtas... i gledaj spanske srije svaki dan non stop... I manje spavaj... Optereti mozak maximalno glupostima...
100% isinito
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|