www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Jana 13.000 !
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 14, 2005 4:17 am    Naslov poruke: Jana 13.000 ! Na vrh strane Na dno strane

Ljubavi, pa sta da ti kazem... kad sve znas...
pre neki dan si bila na 12. sprat a sad vec furas po 13. Exclamation Wink

Nadam se da ces dalje ovako da se druzis sa nama i da jos brze udaras postove i ostanes kakva jesi... loOda, blesava, a nekad ipak jako nezna...

Sama znas da si Kraljica ovog sajta (zajedno sa Yacom) i da ti niko nista ne moze... ne samo da si prva probila granicu za 10.000 postova, vec sad furas kao nenormalno do 20.000! Wink

Samo tako nastavi i pici kao struja... a mi ce se svakome postu radovati, posto si ipak sa nama....

Rado bi ti stavio i neke lepe slicice na cestitku, ali komp me nocas zestoko zeza, pa cu to drugom prilikom, nadam se da nisi razocarana...

Bubim te puno puno ma 13000 puta! Wink

Wizard
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 41

Datum registracije: 10 Feb 2005
Mesto: IbiZZa

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 14, 2005 4:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka cast kumo...nemam vise snage svaki cas da ti cestitam Laughing Laughing Laughing

idemo ...na 20000 8) 8) 8) 8)

Dachaarh
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 03 Apr 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 14, 2005 4:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka cast jance - najbrza si od sve dece Mr. Green
bice ovo 14000 -bzo ne sumnjam - sad se necu zeznuti pa da kasnim Mr. Green
jos jednom svaka sat
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Jana-018
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Sep 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 14, 2005 4:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala srecice moja

Nisu bitne slike....ovako lepe reci sam i ocekivala od etebe...

Zaista nemam reci

letim ka 20000 hiljadi ali nezurim nigde...

Ti si moje ti to i sam znas...

Hvala ti ljubavi jos jednom

Odoh sad da spavam

Jana-018
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Sep 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 14, 2005 4:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala Dachoo...Wizard i tebi takodje...

Obozavam vas sve Very Happy

ULT_RAS
~ Voli svog Anđelka ~
~ Voli svog Anđelka ~

Datum registracije: 25 Feb 2005
Mesto: Krusevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 14, 2005 4:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kumo svaka cast ti picis samo tako niko nemoze da te stigne bre Very Happy
nego sve cestitke od mene i moje zene sanjice Very Happy

*jovance*
Veštica
Veštica

Godine: 38

Datum registracije: 21 Feb 2005
Mesto: los angeles, socal

usa.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 14, 2005 6:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jano cestitam ti......najbolja si a i kao Brzi Gonzales, munja a i struja.....znaci najbrza....

Samo tako nastavi i nedaj drugima da te stignu......... Wink

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 14, 2005 6:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

*jovance* je napisao/la sledeće:
...kao munja...

Hello, thats me Exclamation Wink

A evo obecane slicice...

BRAVO!!

Ovako jurim tebe i tvoje postove... 8)

Ti i ja...

ili ovako...

Slatkise za tebe...

Poslednja prepravka: Jugović datum Čet Apr 14, 2005 1:26 pm; ukupno izmenjena 1 put

Little_dress
~50% angel & 50% devil~
~50% angel & 50% devil~

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: Dream world

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 14, 2005 8:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jana zaista svaka cast. Ti ces do kraja godine ima 100.000 postova, kao sto pre rekoh sigurno ces u Ginisa.

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Godine: 40

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 14, 2005 9:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitam......stvarno nizes tisuce ko luda! svaka cast! Very Happy

Ksenija_86
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 01 Avg 2004
Mesto: Beograd-Medak

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 14, 2005 1:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jano zeno luda si koliko si brza!!!!svaka cast!

Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 58

Datum registracije: 31 Avg 2004
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 14, 2005 1:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i moje cestitkice janci...ljubce od ja

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Jana 13.000 ! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon