:: |
Autor |
Poruka |
atina18 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Mar 2010 Poruke: 1
|
|
imala sam sexualne odnose sa partnerom prije 10 dana,iz nekih glupih razloga stavili smo 3 kondoma 2 su pukla a jedan je ostao, menstruacija mi se pojavila 21 ovog mjeseca i kroz 12 sati nestala i nema nista vec 3 dana ali 19 i 20 sam bila pod velikim stresom...da li sam trudna ili je zbog stresa da li cu dobiti menstruaciju redovno kad i trebam 25 kao i prosli mjesec...hvala unaprijed
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Prva stvar koju treba da znas je da vise kondoma ne znaci bolja zastita, naprotiv kondomi se trljaju jedan o drugi i tako pucaju.
Male su sanse da si trudna ali ipak proveri, jer i ja mislim da je to od stresa.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Double Hearts Love Sucks
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Nasmija me i protiv volje gornji post. Ajde da ti stara teta kaže i koju pametnu (što ne znači da sam i sama takva), da se ne patiš i satireš prvo sebe pa ostale takvom panikom, lijepo kupi dobar i prije svega pouzdan test na trudnoću i provjeri prvo sama. Tako ćeš znati na čemu si i šta ti je dalje činiti. U slučaju da ne vjeruješ testu, pravac ginekologu. Onaj ko ima seksualne odnose, valjda nije spao na te grane da se stidi otići na pregled
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|